POP top teaser image

Weber tuin

Dek de tafel maar vast, want met de items van Weber wordt eten een nog groter feestje. Dit merk is namelijk een grote speler op de markt van barbecues en bijbehorende accessoires. Optimaal genieten van de tuininrichting met de stijlvol vormgegeven modellen. Shop nu dit mooie merk bij wehkamp en het buitenleven kan beginnen.

11 Resultaten
Aanbevolen

11 Resultaten

Weber – kwaliteit waar je U tegen zegt

Weber staat vooral bekend om de fijne barbecues. Hierbij is duidelijk oog voor ontwerp en design. Het is dan ook niet zonder reden dat veel andere merken een poging hebben gedaan om de barbecues na te maken. Toch is er een duidelijk verschil in kwaliteit. Weber staat bekend om de stevige kwaliteit met een hoge mate van duurzaamheid. De deksel en de ketel zijn bijvoorbeeld gemaakt van dik koolstofarm staal, verbonden met email dat op 870°C is ingebrand. De roosters zijn veelal gemaakt van massief staal. De barbecues en accessoires van het merk gaan jaren achtereen mee, waardoor je lang geniet van heerlijk eten.

Van stevige barbecues tot handige accessoires

De barbecues van Weber zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Denk hierbij aan kleine en handzame tafelbarbecues tot aan barbecues die groot genoeg zijn om meerdere dingen tegelijk op te bereiden. Handig voor een diner met het hele gezin of een feestje met vrienden. Gebruik je liever geen barbecue op kolen, dan kun je er ook een op gas van Weber kopen. Geef je gerechten een unieke smaak door deze te bereiden in een rookbox van Weber. Gebruik hiervoor verschillende soorten hout om het net wat meer smaak te geven. De grote barbecues staan op een standaard met wielen. Hierdoor is de barbecue makkelijk te verplaatsen. En wanneer de barbecue is afgekoeld, dek je deze af met een speciale hoes van Weber.

Het gemak van Weber online bij wehkamp bestellen

Ook voor verschillende handige accessoires van Weber ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Denk aan fijne tangen om je eten mee om te draaien of een brikettenstarter om de boel op gang te krijgen. Met een keramische grillpan maak je nog meer zalige maaltijden op je barbecue klaar. En het mooie is dat je bij wehkamp nooit lang op je bestelling hoeft te wachten. Plaats vandaag nog je bestelling en deze wordt de volgende dag al bij je thuisbezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help