tuindecoratie

Terrasoverkappingen

Wil je niet wachten op de voorjaarszon, maar het hele jaar genieten van de tuin? Dan is een terrasoverkapping ideaal. Met de terrasoverkapping van Bruynzeel creëer je een comfortabele veranda waar het ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Terrasoverkapping

Jouw ideale plekje om lekker buiten te kunnen zitten, daar ben je naar op zoek. Uiteraard kunnen wij je daarmee helpen. Want een terrasoverkapping kun je bij ons in allerlei soorten en maten kopen. Dankzij gerenommeerde merken als Verano, Outdoor Life Products en Bruynzeel weet je dat je altijd een goede keuze maakt als het om kwaliteit en duurzaamheid gaat. Nu is het alleen nog de vraag welke terrasoverkapping voor jou het geschiktst is. We hebben overkappingen van hout en kunststof voor je, die er uiteraard heel verschillend uitzien en ook een andere werking hebben. Daarnaast kun je kiezen tussen een terrasoverkapping die helemaal vrijstaand is en eentje die je tegen de achtergevel van je huis kunt plaatsen. Alles is mogelijk, dus jij mag het zeggen!

Gebruik je terrasoverkapping als carport

Een bijzondere toepassing van sommige terrasoverkappingen is dat je ze ook kunt gebruiken om je auto droog en beschermd te stallen. Andere varianten zijn juist niet zo geschikt als carport. Wil je helemaal uit de zon zitten in de zomer? Dan is een houten terrasoverkapping perfect voor jou, want die houden alle zon tegen en bieden je lekker veel schaduw. Wil je liever toch nog wel wat licht doorlaten, dan kun je een kunststof exemplaar kiezen. Als het regent dan biedt dat een mooi geroffel op het dak… Het ligt er natuurlijk ook helemaal aan hoeveel ruimte je beschikbaar hebt voor je overkapping. Op basis daarvan kun je de beste beslissing nemen: de terrasoverkapping die letterlijk het beste past in jouw situatie.