Zonwering

Lekker genieten op je eigen terras. Hier vind je alle schaduwmakers voor jouw tuin of balkon. Van vrolijk gekleurde parasols tot schaduwdoeken en partytenten. Bekijk alle zonwering en laat je inspireren.

101 resultaten
aanbevolen

101 resultaten

Parasols & partytenten

Er zijn heel veel redenen waarom je lekker lang van het buitenleven wilt genieten. Misschien hou je gewoon van het gevoel van de wind op je huid of je luistert graag naar het geluid uit de omgeving. Het kan ook zijn dat je buiten meer ruimte hebt dan binnen en daarvan graag optimaal gebruik maakt. Gelukkig kun je heel veel dagen van het jaar buiten zitten. Zelfs in Nederland, met ons bijzondere en onvoorspelbare klimaat. Kijk maar eens naar ons uitgebreide assortiment parasols en partytenten, voor als je de zonnestralen en/of regendruppels wilt tegenhouden terwijl je geniet van de open lucht. Of je nu kiest voor een parasol of partytent met een tijdelijk karakter of eentje die je langer laat staan, je kunt er alle kanten mee op. Je kunt op je gemak beslissen of je een goede keuze hebt gemaakt.

Voor overdag en ‘s avonds

Natuurlijk worden ook parasols en partytenten steeds verder doorontwikkeld. Zo zijn er bijvoorbeeld varianten waar ledverlichting in is gemaakt. Daar heb je geen stekker of batterijen voor nodig, want overdag laden ze op in de zon. Zodra het avond wordt, beginnen ze dan te schijnen en kun je lekker lang blijven zitten in de tuin of op je terras. Wist je dat je ook heel eenvoudig kunt selecteren op kleur, merk, productsoort en prijs bij wehkamp? Zo kom je vanzelf uit bij de parasol of partytent die precies past bij jouw wensen en eisen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.