tuinmeubelen

Hartman tuintafels

16 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tuintafels van Hartman

Heb je ook zo’n zin om lekker buiten te zitten? De zomer is de tijd bij uitstek voor veel gezellige uurtjes in de tuin en op het balkon of terras. Gezellig buiten vertoeven of eten met elkaar! Een handige tuintafel komt daarbij goed van pas. Bij wehkamp vind je een mooie collectie tuintafels van Hartman. Deze tuintafels zijn niet alleen praktisch; de Hartman tafels vallen op door hun mooie vormgeving. Hier vind je beslist een tuintafel naar je zin!

Compacte tafels van Hartman

Bij wehkamp vind je een geschikte tuintafel voor iedere zithoek. Een compact model is erg handig als je weinig ruimte hebt. Een Hartman bistrotafel is ideaal voor op het balkon of voor een gezellig hoekje in je tuin. Zo’n tafel is niet te groot en zet je gemakkelijk ergens neer. Van een kleiner model tuintafel ondervind je evengoed het gemak. Voordeel is dat deze niet snel in de weg staat. Veel modellen zijn bovendien inklapbaar. Zo kun je altijd lekker relaxed buiten een kopje koffie drinken of een krantje lezen!

Ronde, vierkante of rechthoekige tuintafels

Een Hartman tuintafel in een rond model is ook zeer praktisch. Je loopt er gemakkelijk langs en stoot je niet meer zo snel aan uitstekende tafelhoeken. Maar dat is niet de enige reden om voor een ronde tafel te kiezen. Een rond model tuintafel staat erg leuk op je loungeplek. Met een ronde tafel staat iedereen meer in contact met elkaar. Dat nodigt uit tot een gezellig samenzijn met vrienden en familie. Kies je liever voor een rechthoekige tafel? De Hartman tuintafels van de Sophie-lijn zijn verkrijgbaar in een rechthoekige, vierkante of ronde vorm. Er is volop variatie mogelijk in grootte en kleur. Ga je voor trendy grijs of kies je voor een Hartman tuintafel in wit?

Grote tuintafels

Heb je graag een wat grotere tuintafel? Ook dan slaag je bij wehkamp met de collectie Hartman tuintafels. Als je met wat meer mensen buiten wilt zitten, is de Hartman Sophie tafel ideaal. Iedereen zit dan comfortabel aan tafel, bijvoorbeeld om gezellig buiten te eten met je gezin of familie. Bovendien is deze mooi vormgegeven tuintafel een lust voor het oog. Een mooie robuuste tafel is de perfecte invulling van een royale loungeplek en vormt een echte eyecatcher. De grote rechthoekige tuintafel van de Hartman Sophie collectie is verkrijgbaar in een lengte van 1,7 meter tot maar liefst 2,4 meter. Ruimte genoeg voor iedereen! Het onderstel is gemaakt van onderhoudsvrij aluminium. Het bovenblad is van duurzaam HPL (High Pressure Laminate). Hier heb je gegarandeerd lang plezier van. Zoek snel zo’n mooie tuintafel uit bij wehkamp.