Terrasverwarmers

Alle dagen comfortabel buiten wonen kan met de juiste terrasverwarming! Een terrasverwarmer of vuurkorf maakt dat mogelijk van vroeg in het voorjaar tot diep in de winter. Een buitenhaard staat prachtig in je tuin, is een echte sfeermaker voor op het terras en maakt koude dagen extra knus!

59 resultaten
aanbevolen

59 resultaten

Terrasverwarmers

Ook al is het zomer, in de avond kan het behoorlijk fris worden buiten. Als je dan toch nog lekker in de openlucht wilt zitten, is een terrasverwarmer ideaal. Dankzij de extra warmte die daardoor geleverd wordt, blijft het nog lang gezellig. Dat geldt natuurlijk ook voor de seizoenen waarin het overdag al niet zo warm is. Als je een terrasverwarmer hebt, kun je op elk gewenst moment op je (overdekte) terras zitten. Hoe fris het ook is, jij hebt het lekker warm! Wij hebben verschillende soorten terrasverwarmers voor je in ons assortiment. Sommige varianten werken op stroom, andere op gas. Er zijn zelfs verwarmers die met infrarood en halogeen werken. Zeg het maar: welke kies jij?

Heerlijk lang buiten genieten op het terras

Het principe van een terrasverwarmer is gewoon geweldig: een kachel die je net dat kleine beetje warmte biedt waardoor je lekker lang op het terras kunt blijven zitten. Voor extra lang kletsen, gezelschapsspellen doen, tv-kijken of natuurlijk eten. Het handige aan zo’n apparaat is dat je hem heel simpel kunt aanpassen aan de warmtebehoefte die je op dat moment hebt. Bij een elektrische terrasverwarmer kun je vaak het wattage aangeven. Een halogeenverwarmer biedt meestal een behoorlijk bereik, dus als je tot 10 m2 wilt verwarmen, dan kan dit hiermee. Verder hebben we nog staande of hangende heaters, op stroom of op gas. Wat je ook voor type zoekt, wij hebben diverse topproducten beschikbaar voor je. Merken als Esschert design, Eurom en Outtrade hebben vast en zeker een terrasverwarmer die past bij jouw wensen en budget. Kijk eens op je gemak rond en je vindt vanzelf het ideale exemplaar!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.