Overzicht

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Groene vingers? Bestel je plantenbakken bij wehkamp

Heerlijk, al die planten om je heen. Uit onderzoek is gebleken dat planten je gelukkiger maken. Echt waar: planten stimuleren positieve emoties als blijdschap en ontspanning. Daar komt nog bij dat planten je huis of tuin een stuk gezelliger maken. Met een paar planten maak je je interieur of tuintje helemaal af.

Planten genoeg, maar niks om ze in te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina vind je onze collectie bloempotten en bloembakken, voor binnen en voor buiten.

Plantenbakken voor binnen

Een urban jungle in huis? Dan heb je een groot aantal bloembakken en bloempotten nodig. Tip: match jouw bloembakken en bloempotten met de rest van je interieur. Heb je bijvoorbeeld een industriële woonstijl? Bestel dan bloembakken en bloempotten in dezelfde stijl. Heb je een modern interieur? Dan staan de strakke en moderne bloembakken het mooist in jouw huis.

Plantenbakken voor buiten

Naast bloembakken voor binnen verkopen we ook bloembakken voor buiten. Deze producten zijn zodanig afgewerkt dat ze lang mee gaan in de buitenlucht. Ook als het veel regent, als het gaat vriezen of als het ontzettend heet wordt in de zomer. Wil je zo lang mogelijk plezier hebben van jouw bloembakken? Neem dan geen bloembakken voor binnen indien je deze buiten wilt gaan gebruiken. Bestel in dat geval altijd onze speciale plantenbakken voor buiten.

Producten van diverse materialen

De uitstraling van een plantenbak wordt onder andere bepaald door de materiaalsoort van het product. Houd je van stoere en edgy accessoires? Dan is een ijzeren bloempothouder iets voor jou. Ga je voor een rustieke en klassieke look? Bekijk dan onze bloembakken van keramiek eens. Omdat keramiek een natuurlijke materiaalsoort is, heeft deze een rustieke en klassieke uitstraling.

Wehkamp: voor al je tuindecoratie

Wil je je tuin een flinke make-over geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij wehkamp kun je niet alleen je nieuwe plantenbak kopen, maar vind je alle soorten trendy tuindecoratie. Zo kun je naast een grote plantenbak ook direct een buitenkleed, een plantenstandaard en een sokkel kopen.

Grote plantenbak nodig? Zoek jouw favoriet

Heb je een grote plant op het oog en wil je een bijpassende plantenbak aanschaffen? Bekijk dan ons assortiment en je vindt gegarandeerd een plantenbak die bij jou en jouw plant past. Bestel deze online en je hebt jouw aanwinst zo snel mogelijk in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.