Ligbedden

Take it easy, take een ligbed of een ligstoel. Merken als SenS-Line en Life Outdoor Living hebben ligbedden en ligstoelen voor iedereen die graag languit liggend in de tuin of op het balkon (met of zonder boekje) van de zon geniet.

16 resultaten
aanbevolen

16 resultaten

Ligbed

Er zijn allerlei tuinmeubelen waar je heerlijk in kunt zitten als het zomer is en je de zon op je huid wilt voelen. Maar geen van die meubelen haalt het bij een ligbed. Als je echt wilt genieten van het mooie weer, dan is een ligbed je beste vriend. Met een zonnebril op kun je op je gemak een boek of tijdschrift lezen of je kunt gamen, lekker kletsen of wat eten of drinken. Maar het fijnst van alles is natuurlijk dat je op een ligbed gewoon kunt gaan liggen relaxen. En dat je dan soms in slaap valt, dat zien we dan wel door de vingers…Bekende merken als SenS-Line en Life Outdoor Living hebben prima ligbedden ontworpen en die vind je in ons assortiment. Ze verschillen behoorlijk qua uitvoering, materiaal en kleur, dus kijk op je gemak rond voor je een keuze maakt. Je wilt natuurlijk wel het ligbed kiezen dat het beste bij je past. Veel plezier gewenst in de zon!

Een ligbed voor alle seizoenen of eentje met wieltjes

Loungen is een aangename bezigheid. Eigenlijk zou je dat wel het hele jaar willen doen. Nou, dat kan! Wij hebben namelijk een ligbed van aluminium met weerbestendige bekleding. Daar kun je zonder kussen op liggen en je kunt hem bovendien het hele jaar buiten laten staan zonder dat hij door weersinvloeden kwalitatief minder wordt. We hebben ook exemplaren van hardhout, wicker en textileen of polyester. Sommige ligbedden zijn te verstellen in de rug en/of bij de benen. Als je een ligbed met wieltjes aanschaft, kun je hem makkelijk verplaatsen. Handig op momenten dat de zon te ver gedraaid is.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.