zwembaden

Zwembadaccessoires

Als je een zwembad opzet of het hele jaar door een zwembad in de tuin hebt, dan wil je er natuurlijk wel gebruik van kan maken als je zin hebt om te zwemmen. Met zwembadaccessoires zorg je ervoor dat ...

29 resultatensorteren op
aanbevolen

Zwembadaccessoires

Als je de gelukkige bezitter bent van een eigen zwembad, dan weet je precies hoe fijn het is om op een warme dag even af te koelen zonder dat je daarvoor op pad hoeft. En je weet ook dat er heel wat zwembadaccessoires beschikbaar zijn die je net even iets meer laten genieten. Bijvoorbeeld doordat ze heel handig en praktisch zijn of doordat ze je helpen bij het onderhoud van je zwembad. Bij wehkamp vind je al deze zwembadaccessoires overzichtelijk bij elkaar. En zoals voor al onze producten geldt, heb je ze supersnel in huis! Heb je toch een accessoire besteld waar je niet helemaal tevreden over bent? Dan stuur je jouw bestelling gratis retour naar ons. Dat is de service waar wehkamp om bekend staat!

Onderhoud en handige extra’s voor je bad

Een hoofdsteun of een bekerhouder zijn heerlijke toevoegingen aan je zwembad. Daarmee kun je nog relaxter zitten. Voor de kleintjes hebben we zwembandjes waarmee ze veilig kunnen poedelen. Wil je zeker weten dat het veilig is om kinderen in de buurt van je zwembad te laten spelen, dan helpt een zwembadalarm je door een waarschuwing te versturen wanneer er beweging in het water gesignaleerd wordt. Andere zwembadaccessoires die we voor je hebben zijn trapjes voor het in- en uitstappen, tuindouches om je lekker af te spoelen en diverse producten voor het onderhoud van je zwembad. Bijvoorbeeld om de pH-waarden van je bad te verhogen of chloor voor het desinfecteren ervan. Met een afdekhoes zorg je ervoor dat er geen bladeren en ander vuil in het water komt.