zwembaden

Hottubs

Heerlijk bubbelen in je eigen achtertuin! Een zwembad in de achtertuin klinkt heerlijk maar het Nederlandse weer gooit nogal een roet in het eten. Van een hottub of jacuzzi heb je een hele jaar plezie ...

11 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hottubs

Geniet met familie of vrienden van heerlijk ontspannen avonden in je eigen hottub. Creëer een wellness gevoel en dat zomaar bij jouw thuis in de tuin. Het is mogelijk en het hoeft je weinig moeite te kosten. Bekijk ons assortiment hottubs, jacuzzi’s en spa’s en wie weet is er een die geschikt is voor jou. Ga je vandaag aan de slag met jouw nieuwe wellness en bestel je voor 23:59 uur? Dan heb je jouw nieuwe items bijna altijd de volgende dag al in huis.

Opblaasbare Jacuzzi en Spa

Wil jij geen gedoe en wil jij zelf bepalen wanneer je een jacuzzi in je tuin hebt? Dan is een opblaasbare jacuzzi of Spa de oplossing. Zo heb je net zo snel een spa in je tuin, als uit je tuin. De meeste jacuzzi’s en spa’s zijn geschikt voor een bepaald aantal personen. Daarbij worden er vaak een aantal accessoires meegeleverd. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan hoofdsteunen, zeilen en een pomp. Een jacuzzi of spa is verder vaak voorzien van massagejets en airjets, zo wordt het nog makkelijker ontspannen. Wanneer je het belangrijk vindt om rekening te houden met het milieu, dan zijn er exemplaren die energiebesparend zijn. Kortom, voor ieder wat wils.