Zaagtafels

Moet je iets erg precies afzagen? Dan kan het lastig zijn om dit los vanuit de hand te doen. Een zaagtafel komt in dit geval dus goed van pas. De tafel zorgt voor een stevige ondergrond, waardoor je nauwkeuriger maar bovenal veiliger werkt. Ontdek ons aanbod zaagtafels en bestel vandaag nog!

4 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Zaagtafels

Los vanuit de hand zagen kan in veel gevallen prima, maar soms is het fijner om een zaagtafel te hebben. Het grote verschil tussen de handapparaten en zaagtafels is dat je met de laatste je handen vrij hebt om je helemaal te richten op het te zagen object. Bovendien zorgt een stabiele tafel voor veel meer stevigheid en dus werkt het veiliger. Het zaagblad is verticaal geplaatst, zodat je het hout of plaatmateriaal simpelweg tegen het draaiende blad aan kunt duwen om het te zagen. In ons assortiment kun je kiezen welke van onze zaagtafels het beste past bij jouw wensen en eisen. Ook je budget telt natuurlijk mee. Kies op je gemak door de specificaties met elkaar te vergelijken. Zo kom je vanzelf uit bij je ideale exemplaar. Welke van onze zaagtafels je ook kiest, je kunt altijd vertrouwen op onze prima service en onze goede prijs/kwaliteitverhouding!

Twee zaagtafels uitgelicht

Wil je een krachtige tafelcirkelzaag om allerlei materialen op maat te kunnen zagen, dan is de TC-TS 2025 U van Einhell misschien wel perfect voor jou. De goede glij-eigenschappen heeft de tafel te danken aan het poeder waarmee hij bekleed is, net zoals de behuizing. Je kunt er heel exacte zaagsneden mee maken, mede dankzij de 1500 W sterke motor. Het zaagblad is traploos verstelbaar in hoogte en voorzien van een hoekschaalverdeling. Een andere variant is de PTS 10 tafelcirkelzaag van Bosch. Deze is zeer compleet te noemen, want hij heeft onder andere een schuiftafelfunctie, een aanloopbegrenzer en een verlengtafel aan de zijkant van de machine. Je verstelt het zaagblad traploos en hebt aansluitingen voor stofafzuiging. Zeg het maar: welke van onze zaagtafels wordt het?