Reciprozagen

Van een zaag heb je ongetwijfeld gehoord, maar ken je de reciprozaag al? Dat is een elektrische zaag die dezelfde beweging maakt als je met een handzaag maakt, alleen dus veel sneller. Je bespaart dus een hoop tijd als je een reciprozaag gebruikt! Reciprozagen zijn onder andere voor het snoeien van takken ideaal.

3 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Reciprozaag

Een bijzonder type zaag is de reciprozaag. Dit apparaat is langwerpig en heeft op het einde een zaagblad dat door een motor wordt aangedreven en heen en weer beweegt op een vergelijkbare manier als bij een decoupeerzaag. Het grote verschil is echter dat een reciprozaag vaak veel krachtiger is en daardoor meer toeren per minuut maakt. In de praktijk zie je dat dit type zagen vooral wordt gebruikt om takken af te zagen. Maar ook tijdens het klussen komt de reciprozaag goed van pas. Een buis of een balk kun je hier prima mee doorzagen. Bekijk in ons assortiment eens wat de verschillen zijn tussen de diverse modellen en bepaal op basis van de specificaties en je budget wat de beste keuze is. Je weet dat je bij wehkamp altijd kunt rekenen op onze prima service en prijs/kwaliteitverhouding!

Kies uit diverse modellen

Zoek je een reciprozaag die een zeer hoog zaagrendement heeft en heel handzaam is, dan is de JR3050T van Makita iets voor jou. Hij is compact gebouwd en is fijn te bedienen dankzij de ergonomische softgrips. Er zijn diverse zaagbladen beschikbaar voor allerlei doeleinden. Een ander kwalitatief hoogwaardig type is de 0788AA repricozaag van Skill. Deze is vooral geschikt voor de tuin, want je kunt er zonder moeite takken mee snoeien die tot wel 80 mm dik zijn. Zaagbladen verwisselen doe je zonder gereedschap, want het clicksysteem' is alles wat je nodig hebt. Ook dit exemplaar is voorzien van softgrip voor een comfortabelere grip. En met dank aan de kabelbeveiliging voorkom je beschadiging van de kabel of de zaag. Tot slot lichten we de reciprozaag PSA 18LI van Bosch uit. Met zijn krachtige 18V Li-Ion accu met 2,0Ah capaciteit kun je hem overal gebruiken. Zaag nauwkeurig, comfortabel en flexibel!