Zaagmachines

Multitools

Elektrische apparaten maken het werk makkelijker. Heel handig als ze ook nog ingezet kunnen worden voor verschillende klussen. Met het meeste multifunctionele gereedschap kan o.a. geschuurd, gepolijst ...

3 resultatensorteren op
aanbevolen

Multitools

Ben je een echte klusser? Haal dan een multitool in huis om gemakkelijk van gereedschap te wisselen en zo verder te gaan met de volgende klus. Met een multitool ben je in één keer klaar voor allerlei klussen. Door de verwisselbare onderdelen kun je bijvoorbeeld van schuurmachine naar schaafmachine of zaagmachine. In ons assortiment vind je multitools van onder andere Dremel en Bosch. Ben je nog niet helemaal thuis in het klussen met een multitool? Dat is natuurlijk geen probleem. Houd bij het kopen van een multitool rekening met een onderstaande punten en je vindt zo je nieuwe multitool. Helemaal klaar om de klus te klaren!

Oscillerende of roterende multitool

Multitools worden vaak onderverdeeld in oscillerende of roterende multitools. Of je het beste kan kiezen voor een oscillerende of roterende multitool is afhankelijk van je werkzaamheden. Bedenk dus ten eerste voor welke klussen je een multitool wilt gebruiken. Voor fijne tot middelgrote werkzaamheden zijn oscillerende multitools de beste keuze. Dus, wil je schaven, schuren of schrapen, het kan allemaal perfect met een oscillerende multitool. Voor echte detail werkzaamheden, zoals graveren of polijsten, kies je een roterende multitool.

Met een accu of snoer?

Bij de aanschaf kies je daarnaast tussen een multitool met accu of snoer. Het voordeel van een draadloze multitool is dat je veel beweegruimte hebt. Echter, het nadeel is dat een accu leeg raakt. Om langer door te kunnen werken kun je een multitool kiezen met een extra accu. Wil je niet afhankelijk zijn van een accu, dan kies je voor een multitool met snoer. Je hebt continu stroom, maar bent daarentegen minder flexibel in je beweegruimte. WIl je je reikwijdte vergroten? Dan kan je altijd een verlengsnoer gebruiken.

Accessoires

Houdt tenslotte rekening met de accessoires die bij de multitool inbegrepen zijn, dit verschilt per machine. Met de juiste opzetstukken en accessoires je je gereedschap klaar voor de volgende klus. Wil je zagen en schuren? Check dan of deze onderdelen worden meegeleverd. Om het wisselen van klus nog gemakkelijker te maken kun je kiezen voor een multitool met sleutelvrije gereedschapswissel. Je kan dan meestal door middel van een drukknop wisselen van opzetstuk. Bij een multitool met sleutel wordt een sleutel geleverd waarmee je het opzetstuk kan verwisselen.

Online bestellen bij wehkamp

Je gereedschap online bestellen bij wehkamp is gemakkelijk en snel. Bepaal zelf of je vooraf, achteraf of gespreid wilt betalen. En bestel je vandaag voor 23:59 uur je nieuwe multitool, dan heb je die bijna altijd de volgende dag al gratis thuisbezorgd. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om je multitool te laten bezorgen bij een van onze DHL punten.