Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? 

Zaagmachines

Decoupeerzagen

Een decoupeerzaag is een op en neer bewegende gemotoriseerde zaag met een dun zaagblad. Met het juiste zaagje is hij voor bijna elk materiaal te gebruiken. De zaag heeft een fijne zaagsnede en is door zijn wendbaarheid vooral handig voor het zagen van plaatmateriaal, het afronden van hoeken en figuurzagen.

sorteren

12 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Decoupeerzaag

Als je regelmatig klust, dan weet je hoe handig een decoupeerzaag is. Het zaagblad is kort en smal, zodat je heel flexibel bent. De motor in het apparaat zorgt voor het juiste toerental om door het plaatmateriaal te kunnen zagen. Het mooie van een decoupeerzaag is dat je er figuren mee kunt zagen, bijvoorbeeld als er een opening moet worden gemaakt voor een leiding of een ander obstakel. Als je losse zagen nodig hebt, dan vind je die natuurlijk ook bij wehkamp, net zoals meer dan 10 verschillende decoupeerzagen van kwaliteitsmerken als Makita, Einhell, Bosch of Black+Decker. Zit je favoriete merk erbij? Selecteer dan eenvoudig door een vinkje te zetten aan de linkerkant. Ook het budget dat je in gedachten hebt kun je aangeven door de prijsbolletjes te verschuiven. Daarna valt elke decoupeerzaag die je ziet binnen jouw prijsrange. Bestel eenvoudig en snel je ideale product en vertrouw op onze prima prijs/kwaliteitverhouding en service!

Op welke manier ga je de decoupeerzaag gebruiken?

Je kunt op verschillende manieren je decoupeerzaag gebruiken. Zo zijn de materialen die je zaagt verschillend, maar dat geldt ook voor de manier waarop je zaagt: fijn of grof. Om die reden zijn er diverse soorten zaagjes beschikbaar. De zaagtypen die tanden hebben die van de machine af staan zorgen ervoor dat je geen splinters aan de bovenkant krijgt. Let er wel op dat je de decoupeerzaag stevig op het hout drukt voor een extra mooie zaagsnede. De tandjes kunnen grof of fijn zijn, afhankelijk van wat je ermee wilt gaan bewerken. Veel plezier met je nieuwe decoupeerzaag!