vloeren

Plinten

De perfecte randafwerking voor een mooie vloer! Plinten maken het geheel compleet en zijn ideaal om hinderlijke snoeren en kabels onzichtbaar achter weg te werken. We hebben plinten van verschillende materialen, in meerdere kleuren, stijlen en modellen. Je vindt hier voor vrijwel elke vloer de gepaste plint.

sorteren

2 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Plinten

Een mooie vloer is natuurlijk geweldig, maar zonder afwerking mist er toch iets. En dan hebben we het inderdaad over plinten. Deze overgang tussen de vloer en de muur zorgt niet alleen voor een esthetisch verantwoorde uitstraling, maar heeft ook een praktische functie. De plinten die wij in ons assortiment hebben opgenomen, bieden je volop keuze. Kijk eens rond en je vindt vanzelf de plint die helemaal past bij jouw interieur en smaak!

Diverse soorten plinten

Waarschijnlijk herken je het heel goed: je hebt over alles nagedacht bij het verbouwen van je huis of het restylen van een bepaalde kamer, maar bij het laatste deel ontbreekt het je aan inspiratie. De vloer ligt en de wanden zijn klaar, nu de plinten nog. Pas op dat moment merk je dat er heel veel mogelijk is op plintgebied. Zo is bijvoorbeeld een verschil tussen een plakplint en de plinten die je op andere manieren bevestigt aan de muur. Uiteraard zijn de zelfklevende varianten het eenvoudigst aan te brengen, dus kies voor deze als je van gemak houdt. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar, waarmee je een mooi accent aanbrengt in de kamer. Andere plintsoorten kun je lijmen, schroeven of met clips bevestigen. Aan jou de keuze wat het beste werkt in jouw situatie. Waar het om gaat is dat enerzijds de plinten je interieur een boost geven (of juist onopvallend zijn, dat kan ook) en anderzijds ze een goede bescherming bieden tegen beschadigingen.

Creëer je eigen stijl

Zet de puntjes op de i met onze plinten en zorg voor een bijzonder afgewerkte vloer waar je nog jaren plezier van hebt. Succes!