Vloeren

Een vloer geeft karakter aan je kamer. De hoogwaardige vloeren van merken als Flexxfloors, vtwonen en Flooors bieden kwaliteit en gemak. Van laminaatvloeren in een natuurgetrouwe houtstructuur tot handige PVC-vloeren. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen en dessins. Uiteraard kunnen ondervloeren en plinten ook geleverd worden.

sorteren

14 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Vloeren

Als het gaat om vloeren dan ben je bij ons aan het juiste adres. Welk type vloer je ook zoekt, wij hebben volop keuze op het gebied van PVC vloeren en laminaat, maar ook ondervloeren en plinten. Ook het gereedschap en de onderhoudsmiddelen die je nodig hebt bij de aanleg en het onderhoud kun je bij ons vinden. Heb je al een kleur of materiaal in gedachten? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment vloeren en maak je keuze!

Het verschil tussen laminaat en PVC vloeren

Er zijn diverse soorten vloeren waar je uit kunt kiezen. Laminaat ken je vast en zeker. Dat zijn onderhoudsvriendelijke vloeren van houtlaagjes, compleet afgewerkt verkrijgbaar in allerlei kleuren. Wil je het liefst een vloer met een v-groef of juist niet? Je kunt alle kanten op. Een groot voordeel van laminaatvloeren is dat ze eenvoudig te leggen zijn. Klik en klaar! Het verschil met PVC vloeren zit hem uiteraard in het materiaal. Vloeren van PVC zijn van kunststof gemaakt en daardoor extra duurzaam. De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend, want deze vloer is misschien iets duurder dan laminaat, maar gaat ook langer mee. Een belangrijk verschil is dat PVC vloeren uitstekend de warmte geleiden van vloerverwarming. Laminaat heeft juist een isolerende werking, waardoor de aangename warmte wordt tegengehouden en je dus harder moet stoken. Verder is PVC heel flexibel en sterk, waardoor het zelfs in de keuken en badkamer te gebruiken is. Houten vloeren zoals laminaat zijn daarentegen niet geschikt voor vochtige ruimtes.

Kies uit vele kleuren

Je wilt niet alleen de beste kwaliteit, maar ook het mooiste design voor de vloeren in je woning. Bij beide vloertypen is er heel veel mogelijk op kleurgebied, dus je kunt uitgebreid de verschillen bekijken.