Veiligheid

Verbanddozen & bescherming

Je eigen veiligheid is één van de belangrijkste dingen die er is. Dus doe er alles aan om jezelf goed te beschermen. Zo is een verbandtrommel in huis hebben al een goed startpunt. Gelukkig shop je ver ...

4 resultatensorteren op
aanbevolen

Verbanddoos

In huis, in de auto, op het werk of op vakantie: een verbanddoos is altijd handig. Daarmee weet je zeker dat je de belangrijkste zaken bij je hebt die van pas komen bij een ongeluk of wanneer je een wond hebt. Wij hebben altijd een ideale verbanddoos voor je. In ons assortiment vind je diverse soorten van merken als Elro, Travelsafe en Care Plus. Ze zijn allemaal handzaam, zodat je ze makkelijk mee kunt nemen. Ook zijn ze voorzien van een volledige vulling, al verschilt dit per product. Kijk eens rond bij ons en je vindt vanzelf het exemplaar dat perfect is voor jou!

Wat zit er in een verbanddoos?

De vraag uit welke onderdelen een goede verbanddoos zou moeten bestaan, is niet zomaar te beantwoorden. Dat ligt namelijk aan de situatie en de eventuele wonden of andere ongemakken die je oploopt. Wel zijn er diverse zaken waar een gemiddelde verbanddoos wel over beschikt. Bijvoorbeeld snelverband, een roestvrije verbandschaar, alcoholdoekjes, wond- en hechtpleisters, steriele kompressen, vinyl handschoenen, elastische fixatiewindsel, verbandwatten en richtlijnen die aangeven hoe je al deze onderdelen moet gebruiken.

Bijzondere verbanddozen

Er zijn regio’s in de wereld waar je niet kunt rekenen op dezelfde goede medische hulp als bij ons. Speciaal daarvoor is de Care Plus Eerste Hulp Adventurer kit ontwikkeld. Naast een basispakket met verbanden en EHBO-materiaal zitten daar ook allerlei naalden en ander steriel materiaal in. Voor kampeerders is er de Travelsafe Family Camping kit met als aanvullende onderdelen een reddingsdeken, een digitale thermometer, een beademingsmasker en zelfs een tekentang. Ga je naar een land waar je een verhoogd risico loopt op Hepatitis B en/of aids? Dan is de Travelsafe Emergency combi-set ideaal voor je. Je ziet het: keuze genoeg als je een verbanddoos zoekt!