Veiligheid

Koolmonoxidemelders

Je ziet koolmonoxide niet, het is geurloos en bovendien giftig, dus erg gevaarlijk. Omdat het giftig is, is het dus belangrijk om te weten wanneer dit gas vrijkomt. Installeer daarom een koolmonoxidem ...

2 resultatensorteren op
aanbevolen

Koolmonoxidemelder

Als de veiligheid van je gezin en jezelf hoog op je lijstje met prioriteiten staat (en bij wie is dat nu niet het geval?), hebben wij de koolmonoxidemelders waarmee je met een gerust hart kunt verblijven in je eigen huis. Je weet hoe gevaarlijk koolmonoxide kan zijn. Het is een giftig gas en letterlijk een sluipmoordenaar, omdat het reukloos is en je het bovendien niet ziet. Naast de welbekende rookmelders zie je dan ook steeds vaker combinatiemelders waarmee je ook koolmonoxide kunt detecteren. Net zoals er losse koolmonoxidemelders beschikbaar zijn, waarvan je er bij ons in het assortiment diverse vindt. Net als andere soorten melders overigens. Kies voor veiligheid én voor een goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende service. Dat zijn de voordelen van wehkamp waar je op kunt vertrouwen!

Detecteer koolmonoxide in een vroeg stadium

Dankzij onze koolmonoxidemelders wordt er bij de detectie van een klein aantal moleculen al alarm geslagen, zodat je nog genoeg tijd hebt om je gezin en jezelf in veiligheid te brengen. Wanneer je kachel, cv-ketel of geiser niet meer goed werkt, kan er onvolledige verbranding optreden waarbij het giftige gas vrijkomt. Het is dan ook verstandig om een koolmonoxidemelder in de buurt van deze apparaten te plaatsen. Daarmee kun je immers levens redden. Denk er wel aan dat je de melders om de 5 jaar vervangt, zodat je er zeker van bent dat ze nog goed werken. Je moet er toch niet aan denken dat het luide alarmsignaal of het detectiemechanisme stuk is op een cruciaal moment… Kies bij ons uit koolmonoxidemelders van topmerken als Elro en First Alert, al dan niet in combinatie met rookmelders. Wij helpen je jouw gezin te beschermen!