Veiligheid

Brandbeveiliging

Natuurlijk doe je alles om te voorkomen dat er brand uitbreekt, maar mocht het toch gebeuren dan wil je wel goed voorbereid zijn. Bekijk daarom snel ons aanbod brandbeveiliging en jij voorkomt of blus ...

16 resultatensorteren op
aanbevolen

Brandbeveiliging

Je moet er natuurlijk niet aan denken dat er brand uitbreekt in je huis. De gevolgen voor je gezin, jezelf en je bezittingen zouden dan rampzalig kunnen zijn. Als je dit wilt voorkomen, is goede brandbeveiliging het halve werk. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk maar eens rond in ons assortiment en je ziet allerlei mogelijkheden om brand op tijd te detecteren, eventueel te blussen en zelfs om te vluchten uit een slaapkamer die op een bovenverdieping ligt. Daarvoor hebben we namelijk een opvouwbare noodladder, die gemakkelijk op te bergen is in de kamer en net zo eenvoudig met haken aan de vensterbank te maken is, wanneer het nodig is dat je via het raam vlucht voor brand. Uiteraard wil je het liefst de rook in een zo vroeg mogelijk stadium signaleren, zodat je nog kunt redden wat er te redden valt. Daarvoor hebben we onze rookmelders (soms in combinatie met koolmonoxidemelders), blusdekens en poederblussers. Welk type brandbeveiliging je ook zoekt, bij ons zit je goed. Reken maar op een goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende service!

Diverse soorten brandbeveiliging

Dankzij rookmelders die je op strategische plaatsen aan het plafond plaatst, klinkt er direct een luid alarm wanneer er rook wordt gesignaleerd. Dit geeft je genoeg tijd om iets aan de brand te doen. Bijvoorbeeld met de diverse blusdekens die wij in ons assortiment hebben opgenomen. Door het zuurstof weg te nemen van de brandhaard, stopt het vuur vanzelf. Met een poederblusser doof je de vlammen op een directe manier. Je ziet het: op het gebied van brandbeveiliging kun je bij ons alle kanten op. Hou je huis veilig!