• gratis bezorging vanaf 20.-
  • bezorgd op een dagdeel naar keuze
  • gratis retour
Jurken & rokken

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt vooral thuis waar de meeste ongelukken gebeuren. Laat daarom niks aan het toeval over en installeer rookmelders, brandblussers, koolmonoxidemelders en traphekjes, zorg voor goede dekens en houd een goede verbanddoos binnen handbereik. Merken als Elco en First Alert springen bij. Safety first.

Huisbeveiliging

Thuis moet het veilig zijn. En ook als je buiten de deur bent, wil je het gevoel hebben dat je met een gerust hart weg kunt gaan. Je huis moet in dat geval goed voorbereid zijn op bijvoorbeeld diefstal en brand. Om die reden hebben we beveiligingssystemen, intercoms, brandblussers, traphekjes en verbanddozen van merken als Elro, DuraLock en First Alert in ons assortiment opgenomen voor je. Daarmee creëer je een veilig gevoel. Of je nu thuis of uit huis bent. Tientallen verschillende producten vind je bij ons. Daar zit vast en zeker het artikel tussen waar jij naar op zoek was. Het grote voordeel is dat je altijd kunt rekenen op de prima prijs/kwaliteitverhouding en natuurlijk de uitstekende service waar wehkamp.nl om bekend staat. Vertrouw op ons snelle en eenvoudige bestelproces. Wij helpen je bij het uitzoeken van je huisbeveiliging!

Welk type huisbeveiliging zoek je?

Gaat het je vooral om het beveiligen tegen inbrekers of juist tegen brand? In alle gevallen hebben we producten om je daarbij te assisteren. Zoals onze kluizen, waarmee je ervoor zorgt dat eventuele dieven niet zomaar bij je waardevolle spullen komen. Met een intercom zie en/of hoor je bovendien precies wie er aan de bel staat. We hebben zelfs beveiligingscamera’s waarmee je via je computer of smartphone kunt zien wat er thuis gebeurt. En natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor rookmelders en detectors die de hoeveelheid koolmonoxide in de omgeving meten en alarm slaan zodra je het huis uit moet. Je ziet het: als het om huisbeveiliging gaat, zit je bij ons goed!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.