Tuin & klussen

Veiligheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt vooral thuis waar de meeste ongelukken gebeuren. Laat daarom niks aan het toeval over en installeer rookmelders, brandblussers, koolmonoxidemelders en ...

56 resultatensorteren op
aanbevolen

Veiligheid

Als het gaat om de veiligheid van je gezin en jezelf, wil je zeker weten dat je safe zit. Daarom hebben wij allerlei veiligheidsartikelen voor je om uit te kiezen. Natuurlijk zitten daar veel producten op het gebied van brandveiligheid tussen, want je moet er niet aan denken wat er kan gebeuren als er brand uitbreekt in je huis. Maar ook een traphek hoort in de categorie veiligheid thuis. Het is een kleine moeite om zo’n hek te installeren, terwijl je er toch nare ongelukken mee kunt voorkomen. Kies bij ons uit diverse soorten en denk er wel aan om hem altijd dicht te doen, zodat je kind niet omhoog kan kruipen of omlaag kan vallen. Mocht er toch een onfortuinlijke schaaf- of snijwond verschijnen, dan hebben we EHBO-kits voor je om daar wat aan te doen.

Brandveiligheid: melden en blussen

Zodra er brand uitbreekt, is het belangrijk dat je iedereen veilig uit huis krijgt. Een rookmelder is daar een goed hulpmiddel voor, want die waarschuwt al in een vroeg stadium. Uiteraard hebben we die voor je, net als hittemelders in verschillende varianten. Ook een brandladder vind je in ons assortiment. Is de brand nog zelf te blussen, dan kun je dat doen met een brandblusdeken of een poeder- of schuimblusser. Daarnaast hebben we complete sets beschikbaar met zowel melders als blussers. Zo vind je dus altijd wat je zoekt. Bestel vandaag, dan bezorgen wij je aankoop supersnel thuis. Denk gerust nog even na of je wel de juiste producten hebt gekocht. Wil je toch iets anders, dan stuur je jouw bestelling gratis retour naar ons.