tuinmeubelen

Kindertuinmeubelen

Ook je kleine telg wil graag een eigen plekje, op het terras in je tuin of op het balkon. Gezellig spelen of samen eten aan onze leuke picknicktafels, speciaal voor kinderen. Lekker chillen en geniete ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Kindertuinmeubelen

Kinderen doen graag hun ouders na. Het is dan ook niet zo vreemd dat ze ook in de tuin graag een eigen plekje willen hebben, net als papa en mamma. Met eigen tuinstoelen waarin ze lekker kunnen neerploffen en spelen. Met onze leuke tuinmeubelen zijn niet alleen je kinderen blij, natuurlijk geniet jij als ouder ook, als je kinderen zich goed vermaken en zich een tijd lekker rustig te houden.

Van picknickset tot kinderloungeset.

Wij hebben het leukste tuinmeubilair voor kinderen. Picknicktafels en tuinsetjes waar ze aan kunnen spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Tuinstoelen in vrolijke kleuren. Schattige tuinmeubeltjes in verschillende uitvoeringen, gemaakt van materialen als hout, wicker en zelfs van bamboe.Onze kindertuinmeubelen zijn niet alleen mooi, maar ook van goede kwaliteit en veilig voor jouw kids. De meeste kindermeubeltjes zijn geschikt voor buitengebruik. Sommige kinderstoelen en bankjes staan zowel binnen als buiten prachtig, waardoor je kleintjes er nog langer plezier van hebben. En ze zijn lekker licht, dus je verplaatst ze gemakkelijk.

Snelle levering en gratis verzending.

In de collectie kindermeubelen van wehkamp vind je zeker een geschikte picknicktafel, stoel of bank voor buiten, voor je kind. Maak je keuze en bestel vandaag nog! Dan wordt het kindermeubel in veel gevallen morgen al bij je thuis gebracht en zitten jouw kids vanaf dat moment, super chil in je tuin! Bovendien word je nieuwe tuinmeubel gratis geleverd! Probeer het kinderstoeltje, tuinbankje of loungesetje rustig uit. Wat houd je nog tegen? Veel plezier!