Blokhutten

Blokhutten en tuinhuizen voor een multifunctioneel gebruik. Is het niet voor de opslag van tuinspullen, dan is het wel als hobby ruimte. Naast praktisch staat een blokhut ook erg gezellig in je tuin. Bij sommige tuinhuisjes zit zelfs een afdakje, waar je lekker onder kan zitten met je lounge- of tuinset.

sorteren

0 resultaten

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!
  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Blokhutten

Het mooie van blokhutten is dat ze zo multifunctioneel zijn. Je kunt er namelijk van alles mee doen. Het ligt voor de hand om er een hobbyruimte van te maken zonder dat je daarvoor een uitbouw hoeft te maken aan je huis. Je zet gewoon een blokhut in de tuin en je hebt een extra kamer! Een andere optie is om de vakantiesfeer na te bootsen die je ook op bungalowparken ziet. Lekker in de zomer voor je blokhut zitten en binnen gezellig lezen of een kaartje leggen met zijn allen. Blokhutten zijn ook heel geschikt als opslagruimte. Als het zomerseizoen voorbij is, moeten je tuinstoelen, tuingereedschap en andere spullen toch ergens blijven? Wil één van de kinderen een plek voor zichzelf? Met één van onze blokhutten heb je dat snel voor elkaar. Maak je keuze uit ons ruime assortiment en je ziet vanzelf de variant die helemaal past bij jouw wensen en budget. Daarbij kun je altijd rekenen op een prima prijs/kwaliteitverhouding en onze goede service. Geniet van je nieuwe blokhut!

Blokhutten met plat dak of een overkapping

Als je in ons assortiment de blokhutten van bijvoorbeeld Outdoor Life Products ziet, dan weet je dat er heel wat te kiezen valt. Sommige varianten zijn heel compact en hebben een plat dak dat licht schuin afloopt, ander varianten hebben een puntdak en zelfs een overkapte ruimte om heerlijk te kunnen zitten. Ook de afmetingen verschillen behoorlijk, dus het is ook afhankelijk van de ruimte die je beschikbaar hebt in de tuin. Zet alle wensen en eisen op een rij, zodat je vanzelf bij de ideale blokhut uitkomt.