tuingereedschap

Tuin handgereedschap

Met onze collectie handgereedschap voor in de tuin, heb je alle gereedschappen binnen handbereik om je tuin mooi te maken! Werkhandschoenen, gieters en bezems, je kan het je zo gek niet bedenken. De m ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Handgereedschap

In de tuin is van alles te doen als het gaat om onderhoud. Bloemen, planten en bomen blijven immers altijd groeien. En zo houden ze je continu bezig. Met grote onderhoudsklussen, maar ook met talloze kleine dingen. Voor die laatste categorie hebben we allerlei handgereedschap beschikbaar waarmee je de tuin weer mooi op orde kunt maken. Het topmerk op dit gebied (en alles wat met de tuin te maken heeft) is Gardena. Daar hebben we dan ook verschillende soorten handgereedschap van opgenomen in ons assortiment. Maar er zijn ook andere merken te vinden, zodat je altijd iets te kiezen hebt. Met deze uitgekiende selectie handgereedschap voor de tuin kun je alle kanten op. Wij wensen je veel plezier met het mooi maken en houden van je groene ruimte!

Voorbeelden van handgereedschap voor je tuin

Een schoffel is ideaal om je grindpad en bloembedden bij te werken. Ook een hark is altijd handig. Daarmee kun je de grond heel fijn egaliseren, zodat je tuin er weer netjes bij ligt. Als er tenminste geen bladeren in zijn gevallen. Met een bladhark veeg je al deze gevallen bladeren, maar ook gemaaid gras en ander tuinafval heel snel bij elkaar. Zelfs als je tegels hebt voor of achter je huis, heb je soms handgereedschap nodig om te zorgen dat alles er goed uit blijft zien. Met een voegenkrabber kun je onkruid, mos en gras verwijderen tussen de tegels. Daar hebben we verschillende oplossingen voor, zowel handmatig als elektrisch. Ook een sneeuwschuiver, bloemenschepje, gereedschaphouder en setje tuinhandschoenen vind je bij ons. Kijk op je gemak eens rond tussen ons handgereedschap en je vindt vanzelf wat je zoekt.