tuingereedschap

Heggenscharen

Voor kleine, middelgrote en grote heggen hebben wij perfecte heggenscharen zodat je tuin en de heg er piekfijn uitziet. Snoerloze scharen met een krachtig vermogen maken je tuin weer optimaal. Verschi ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Heggenscharen

Is het weer tijd om de heg te snoeien? Dan hebben wij een heggenschaar voor je die precies past bij jouw wensen. Regelmatig bijwerken is erg belangrijk om je heg mooi in model te brengen of te houden. Of je nu kiest voor een rechte heg of je bent ervaren genoeg om allerlei figuren te kunnen maken met je heggenschaar. Als je ons assortiment bekijkt, zul je zien dat de meeste heggenscharen vandaag de dag elektrisch zijn, maar daarnaast zijn er ook varianten beschikbaar met een benzinemotor. Maak je liever zelf de knipbeweging, omdat je dan het gevoel hebt dat je preciezer te werk gaat, dan hebben we ook deze handmatige heggenscharen voor je. Deze modellen zijn vooral geschikt voor coniferen. Wil je hele dikke takken gaan snoeien, dan is een heggenschaar daarvoor niet het beste apparaat. Gebruik daarvoor liever een takkenschaar of een kettingzaag. Welke voorkeur je ook hebt op het gebied van heggenscharen, met ons aanbod van topmerken als Gardena, Bosch en Black & Decker vind je vast en zeker wat je zoekt.

Verantwoord omgaan met een heggenschaar

Elektrische heggenscharen zijn lekker licht en praktisch, maar ze vereisen ook een constante toevoer van stroom. Het komt daardoor regelmatig voor dat mensen per ongeluk het elektriciteitssnoer doormidden knippen terwijl ze de heg aan het snoeien zijn… Let hier dus goed op als je aan het werk bent. Ook je eigen veiligheid is belangrijk. De meeste heggenscharen slaan automatisch af wanneer er iets groots tussen de bladen komt, maar toch is extra bescherming aan te raden. Een veiligheidsbril tegen rondvliegende takjes is eveneens verstandig. Kies uit onze heggenscharen de variant die bij jou past, gebruik hem verantwoord en zorg voor een mooie heg.

Je heggenschaar snel in huis

Wanneer je jouw keuze hebt bepaald en bij wehkamp bestelt kun je zelf bepalen wanneer deze bij jou geleverd word. Bestel je ook nog voor 23:59 uur? Dan heb je bijna altijd de heggenschaar van jouw keuze morgen al in huis! Zelfs op zaterdag. Toch liever een andere? Bij ons heb je veertien dagen bedenktijd, om op je gemak het product te beoordelen.