tuingereedschap

Grastrimmers

Grastrimmers die net de randjes van je gazon mee nemen waar je met de gewone grasmaaier niet bij komt. Het maaien van moeilijke plekken kan allemaal worden gedaan met de grastrimmers van Black + Decke ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Grastrimmer

Er de kantjes vanaf lopen heeft misschien een negatieve betekenis, maar met een fijne grastrimmer uit ons assortiment doe je dit met plezier! De randen van je gazon worden perfect bijgewerkt als je er met de trimmer langsgaat. Maar ook als je moeilijke plekken hebt op je grasveld waar je niet goed bij kunt, is een grastrimmer je ideale hulp. Nog een flink voordeel: in tegenstelling tot grasmaaiers zijn trimmers wél geschikt om nat gras te maaien. Handig toch? Wij hebben vast en zeker de grastrimmer die je zoekt, want je kunt kiezen uit meer dan tien verschillende soorten. Topmerken als Bosch, Gardena en Black + Decker garanderen je de kwaliteit die je zoekt. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de specificaties van de diverse grastrimmers naast elkaar te zetten. Zo kom je vanzelf uit bij jouw ideale exemplaar.

Zo werkt een grastrimmer

Het principe van de grastrimmer is voor elk exemplaar gelijk. Het is een lange stang die je aan de bovenkant kunt vasthouden met een ergonomische handgreep. Aan de onderkant gebeurt het allemaal. Daar draait een spoel met een kunststof draad (of meerdere draden) heel hard rond. Al het gras en onkruid dat in de draaicirkel van de draden komt, wordt afgesneden. We hebben elektrische grastrimmers voor je en exemplaren met een benzinemotor. Om je te beschermen tegen rondvliegende steentjes en de draaiende spoel zit er een veiligheidskap aan de grastrimmer. Een veiligheidsbril en stevige schoenen zijn echter welkome aanvullende beschermingsmiddelen. Op basis van je budget en merkvoorkeur vind je bij ons ongetwijfeld de grastrimmer die je zoekt!