Uitverkocht

Bosch ART 23 combitrim grastrimmer is niet meer verkrijgbaar

Deze grasstrimmer heeft 2 spoelen voor het trimmen onder normale omstandigheden of…
Meer informatie

Bekijk alles uit de categorie Grasmaaiers.

TOON CATEGORIE

ILL/32/reviews

Reviews

(6)
  • Algemene beoordeling: 4.2

Prima grastrimmer

Deze grastrimmer is heel erg goed. Hij werkt soepel en is handzaam Ik heb hiervoor verschillende grastrimmers gebruikt allen was niks. maar deze doet erg goed zijn werk. Ben er zeer tevreden mee.

Grastrimmer Bosch art. 23

Draadtoevoer moeilijk te verwisselen, draad knapt na enkelen omwentelingen af. snijlengte is dan maar 3 cm. helaas een miskoop

Bosch ART 23 combitrim Grastrimmer

hij voldoet ons heel goed .ben blij met deze aankoop

Apparaat gaat verwachtingen te boven

Ik heb dit apparaat aangeschaft omdat de vorige bewoners niks aan de tuin hadden gedaan en de tuin dus vol stond met hoog en hardnekkig onkruid toen ik hier kwam wonen. Eerst wilde ik hiervoor een professionele tuinman laten komen, maar vanwege de hoge kosten hiervan besloot ik eerst dit apparaat te bestellen en te kijken of dat afdoende zou zijn. Dit bleek het geval te zijn, zodat ik de tuinman niet nodig had en daarmee heel wat kosten heb kunnen besparen. Het apparaat werkt nog beter dan ik gehoopt! Snel, makkelijk en llichtgewicht. Enige minpunt is dat ik de gebruiksaanwijzing voor het monteren op sommige punten wat onduidelijk vond, dus dat kostte even tijd, maar al met al is dt apparaat zeker de moeite waard!

Super strimmer

erg praktisch in gebruik,draad loopt zo nodig mooi door.Xtra zware draad spoel is slim.

Handige grasstrimmer

Heel handig apparaat. makkelijk te hanteren en haalt inderdaad behalve gras ook een hoop wildgroei, bijvoorbeeld onkruid tussen tegels en dergelijke weg. En dit zonder dat dat draadje van de spoel steeds afbreekt, wat ik vaak wel heb gehad met andere merken. Dus echt aan te raden!