terrasverwarming

Vuurschalen

Genieten van het buitenleven, dat wil je zo lang mogelijk. Met een vuurschaal op jouw terras breng je niet alleen sfeer in de tuin. De vuurschalen van merken als Esschert design, RedFire en wehkamp.nl ...

15 resultatensorteren op
aanbevolen

Vuurschalen

Zodra de zon ondergaat en de temperatuur daalt, kunnen we wel wat warmte gebruiken.Een vuurschaal op je terras is dan een knusse oplossing. Een vuurschaal maakt het buiten zitten, met vrienden of je gezin, extra gezellig. Niet allen jij, maar ook jouw kinderen vinden het geweldig rond een vuurschaal. Samen genieten van het knisperende haardvuur, terwijl jullie de knakworstjes of marshmallows boven het vuur verwarmen.

Vuurschaal met vonkenvanger

Vind je het toch een beetje te gevaarlijk om zo rondom het open vuur te zitten? Geen nood, daar hebben we een handige oplossing voor. Naast de standaard uitvoeringen hebben we namelijk ook een aantal vuurschalen die zijn voorzien van een vonkenvanger. Zodat je veilig om de schaal kunt zitten zonder dat er houtstukjes wegspringen of vonken rondvliegen.

Materiaal vuurschaal

De meeste vuurschalen zijn van metaal of gietijzer gemaakt. Deze materialen geleiden de warmte uitstekend en zijn zeer goed bestand tegen hitte. Veel vuurschalen met een strakke vormgeving zijn gemaakt van metaal en hebben een poedercoating. Hierdoor hebben ze geen last van roestvorming. Ook hebben we vuurschalen met een roestige uitstraling om ze juist een robuuste look te geven.

Vuurschalen zijn ook decoratief

Wat je smaak ook is, je vindt hier zeker een vuurschaal waarmee jou terras een echte blikvanger krijgt. Een vuurschaal is namelijk niet alleen gezellig en aangenaam op kille momenten, maar ook heel decoratief.