Vuurkorven

Warm aanbevolen! Een robuuste vuurschaal of vuurkorf is een aanwinst op je terras of in de tuin. Zo geniet je tijdens alle seizoenen van het buitenleven. Met de vuurkorven van SenS-Line, Sunred en Es ...

5 resultatensorteren op
aanbevolen

Vuurkorf

Hou je van gezellige, lange avonden in de zomer? Lekker buiten zitten tot ver nadat het donker wordt… Dat het iets kouder wordt in de avond is niet erg. Daar heb je een vuurkorf voor! Die zorgt niet alleen voor een fijn warm vuur, maar ook voor de nodige sfeer. Zeg nou zelf: wat heb je liever op je terras: een saai elektrisch kacheltje of een stoere, sfeervolle vuurkorf? Precies. Het is geweldig om te kijken naar de dansende vlammen en het geluid van het knisperende hout zorgt voor exact de juiste achtergrond tijdens lange gespreken. Bij wehkamp.nl vind je meer dan genoeg verschillende vuurkorven om je keuze te kunnen maken. Je hebt vast al iets in gedachten. Kies jouw favoriet en geniet binnenkort van extra gezellige zomeravonden!

Veiligheid staat voorop bij een vuurkorf

De verschillende korven die we beschikbaar hebben, zijn allemaal voorzien van hun eigen bijzonderheden. Zo hebben we bijvoorbeeld een handige vuurkorf van SenS-Line die aan een ketting hangt. Dat zorgt voor net even iets meer stijl dan een staand exemplaar. De vuurkorf is gemaakt van gepoedercoat metaal en is veilig doordat hij stevig op zijn poten staat. Voor alle modellen die wij aanbieden geldt dat veiligheid voorop staat. Uiteraard is daarvoor ook van jouw kant een bepaalde verantwoordelijkheid vereist. Je zult ongetwijfeld begrijpen dat je op een bewuste manier met een vuurkorf moet omgaan. Daar vertrouwen we op, zoals jij kunt vertrouwen op de kwaliteit van de vuurkorven uit ons assortiment. Wij wensen je alvast veel plezier met je nieuwe korf.