Schuurmachines

Vlakschuurmachines

Vlakschuurmachines hebben een relatief grote schuurzool. De schuurmachines van Makita en Black+Decker zijn zeer geschikt voor het schuren van grote rechte oppervlakken als tafels, deuren en traptreden. Het toerental is in veel gevallen aan te passen en de machines zijn voorzien van klittenband of kliksluiting zodat je de schuurvellen snel en eenvoudig kunt verwisselen.

sorteren

7 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Vlakschuurmachine

Als je regelmatig klust, dan gebruik je ook vast en zeker je vlakschuurmachine wanneer het tijd is om geschilderd hout op te ruwen of om juist ruw hout glad te maken. Zodra het tijd is voor een nieuw exemplaar, hebben wij de varianten in ons assortiment waar jij prima je keuze uit kunt maken. Topmerken als Skil, Bosch en Makita ken je ongetwijfeld. Het is aan jou om te bepalen of je een voorkeur hebt voor één van deze namen, of dat je liever naar de specificaties van de vlakschuurmachine kijkt. Misschien heb je een bepaald budget waar je jezelf aan wilt houden. In dat geval kun je de producten selecteren op prijs (van laag naar hoog) of je kunt de prijsbolletjes aan de linkerkant verschuiven tot ze bij jouw prijsrange staan. Je ziet vervolgens alleen nog de vlakschuurmachines die corresponderen met dit bedrag. Uiteraard kies je altijd voor de goede prijs/kwaliteitverhouding en de optimale service die je mag verwachten van wehkamp!

Welk apparaat is geschikt voor jou?

We zetten graag drie modellen naast elkaar om je de verschillen te tonen. Allereerst de 250 W vlakschuurmachine van Bosch. Dit is een compact model dat je makkelijk met één hand kunt bedienen. Ook als je linkshandig bent. Je krijgt er een opbergkoffer, microfilterbox en schuurbladset bij. De BO4555K vlakschuurmachine van Makita garandeert je minder trillingen en lawaai dankzij extra contragewicht. De rubberen bescherming over de schakelaar voorkomt dat er stof binnendringt. Zoek je een vlakschuurmachine met regelbare snelheid, dan is de 7361 AA van Skil misschien iets voor jou. Dankzij de klittenbandzool en klemmen kun je elke soort schuurpapier moeiteloos gebruiken. Succes met schuren!