Schuurmachines

Multischuurmachines

Multischuurmachines zijn echte allrounders en kunnen in de meeste gevallen vlakschuren, detailschuren en excentrisch schuren. Op één apparaat passen meerdere soorten schuurvoeten. Zoals de driehoekige schuurzool voor op moeilijk bereikbare plaatsen.Handig als je niet zo vaak hoeft te schuren en je maar één schuurapparaat wilt hebben.

5 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Multischuurmachine

Soms heb je niet genoeg aan één soort schuurmachine, omdat elk type zijn eigen specifieke eindresultaat levert en je een combinatie daarvan nodig hebt. Nou, dat kan geregeld worden! De naam zegt het al bij deze apparaten: een multischuurmachine combineert meerdere functies tegelijk. Bij ons vind je machines van topmerken als Einhell, Bosch, Makita en Skil. Er zit dus vast en zeker iets voor je tussen. Selecteer eenvoudig voor op je favoriete merk of op het budget dat je in gedachten hebt. Welke multischuurmachine je ook kiest, uiteraard kun je vertrouwen op de goede prijs/kwaliteitverhouding en de meer dan prima service waar wehkamp om bekend staat!

Diverse multischuurmachines op een rij

We vertellen je als eerste over de Skil 7220AC multischuurmachine. Dit is een deltaschuurmachine, vlakschuurmachine en excentrische schuurmachine in één met een krachtige motor van 250 Watt. Profiteer van de geïntegreerde stofafzuiging en het stofzuigerhulpstuk. De KA280K van Black & Decker heeft een Autoselect draaiknop waarmee je heel makkelijk de juiste snelheid instelt. Daarnaast heeft hij ergonomische en comfortabele softgrip en een achterhandgreep waarmee je nog betere controle over je werk hebt. Je krijgt bij deze multischuurmachine een kabel van 3 meter lang en een koffer om hem in te doen. De PMF 250 CES van Bosch is multifunctioneel gereedschap. Deze veelzijdige tool heeft een krachtige motor met softstart. Dankzij het Bosch Constant-Electronic systeem blijft het hoge vermogen ook onder belasting constant. Het aantal oscillatiebewegingen kun je traploos instellen en het apparaat is ook voorzien van een viertraps diepteaanslag voor begrenzing van de snijdiepte. Tot slot hebben we de multischuurmachine RT-XS 28 van Einhell. Naast drie verschillende schuurvormen is hij voorzien van een geïntegreerd opvangsysteem voor vrijwel stofvrij werken. Veel succes met schuren!