Schuurmachines

Handpalmschuurmachines

Wil je schuren in kleine hoekjes en richeltjes? Dan is een handpalm schuurmachine heel geschikt. Hij zal je veel schuurwerk, op lastig bereikbare plaatsen, uit handen nemen. Ideaal voor kleinere vlakken en voor polijst- en poetswerk. Omdat hij met één hand te bedienen is, heb je veel bewegingsvrijheid en prima zicht op je klus.

sorteren

25 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Handpalmschuurmachine

Er zijn talloze situaties te bedenken waarin je even snel met een schuurmachine over het al dan niet voorbehandelde hout wilt gaan tijdens je klus. Bijvoorbeeld wanneer het tijd is voor de periodieke onderhoudsbeurt van je kozijnen en je zeker wilt weten dat de verf er lang op blijft zitten. Dan is tussentijds schuren met een handpalmschuurmachine een goede oplossing. Net zoals wanneer je kaal hout wilt ontdoen van splinters. Zoals de naam al aangeeft, passen handpalmschuurmachines precies in je hand en heb je dus je andere hand vrij. Dat is een groot voordeel ten opzichte van grotere soorten schuurmachines. Reken bij wehkamp op onze goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende service. Daar staan we om bekend en dat beloven we aan jou!

De vele voordelen van een handpalmschuurmachine

De PSM 80 A handpalmschuurmachine van Bosch is een echte allrounder met een vermogen van 80 Watt. Hij biedt je dan ook heel wat voordelen. Of je nu gaat schuren of polijsten, je kunt met dit apparaat ook op moeilijk bereikbare plekken en op kleine oppervlakken terecht. Bovendien hou je de omgeving en je kleding mooi schoon dankzij het Bosch microfiltersysteem. Er zit zelfs een handig stofreservoir bij. Het ingebouwde stofzuigerelement zorgt er altijd voor dat het door het schuren ontstane stof direct in de bijgeleverde microfilterbox gezogen wordt. Deze handpalmschuurmachine heeft daarnaast een in tweeën gedeeld schuurplateau. Het deltapunt van het schuurpapier en het schuurplateau kun je dan ook eenvoudig losmaken en draaien wanneer dat nodig is. De klithechting maakt het verwisselen van je schuurblad nog makkelijker. Een plezier om mee te werken!