Schuurmachines

Excentrische schuurmachines

Excentrische schuurmachines hebben een ronde, trillende en snel ronddraaiende voet. Je schuurt hierdoor niet alleen sneller, maar ook gelijkmatiger. Ook heel handig voor het polijsten en poetsen van oppervlakten. Gelukkig zijn de schuurmachines voorzien van stofafzuiging waardoor je werkomgeving prettiger en gezonder blijft en je schuurpapier langer mee gaat.

3 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Excentrische schuurmachine

Wil je snel en grof schuren? Dan is een excentrische schuurmachine precies wat je zoekt. De draaiende en trillende beweging wordt veroorzaakt doordat het schuurgedeelte uit het midden (excentriek) van de as zit vastgemaakt aan de motor. Vooral als je geen precisiewerk hoeft te verrichten, kun je met dit type perfect uit de voeten. Bijvoorbeeld als je even een oude deur moet schuren voordat hij een nieuwe laag verf krijgt. Of wanneer je zeker wilt weten dat al die vervelende splinters uit je houten balken zijn. Daarvoor is een excentrische schuurmachine heel geschikt. Wij hebben ze uiteraard voor je opgenomen in ons assortiment. Reken zoals altijd op de goede prijs/kwaliteitverhouding en de uitstekende service van wehkamp!

Kies je ideale schuurmachine

De Bosch PEX 300 AE is een excentrische schuurmachine met een schuurplateau van 125 mm en een vermogen van 270 Watt. Hij maakt je oppervlak moeiteloos glad. Het Bosch microfiltersysteem (ingebouwd stofzuigerelement) zorgt ervoor dat alle stof meteen in de bijgeleverde microfilterbox wordt gezogen. Dankzij klithechting kun je heel makkelijk van schuurblad wisselen en schuurpapier aanbrengen. Het mooiste van dit apparaat is de traploze voorselectie van het toerental voor op het materiaal afgestemde werkzaamheden. Handig! Wil je liever een excentrische schuurmachine die nét iets meer vermogen heeft dan is de Skil 7420AA misschien iets voor jou. Zijn 280 Watt is eenvoudig met één hand te bedienen. Deze excentrische schuurmachine is zelfs geschikt voor het afbramen van zachte metalen. Zijn krachtige motor helpt je verder. Veel succes met het kiezen van jouw ideale model!