Schuurmachines

Bandschuurmachines

De bandschuurmachines zijn ideaal voor het verwijderen van oude verflagen en het kaal schuren van grote oppervlakken. Ze zijn krachtiger dan een vlakschuurmachine en schuren door middel van een doorlopende schuurband die in één richting draait. Het voordeel hiervan is, dat je altijd in de richting van de houtnerf schuurt en je lelijke krassen voorkomt.

3 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Bandschuurmachine

Wil je aan de slag met het schuren van grote, vlakke oppervlakken? Dan is een bandschuurmachine voor jou ideaal. Of het nu gaat om het voorbereiden van een houten kozijn, deur of meubel voor een nieuwe verflaag, of je wilt een ruw stuk hout glad maken, het kan heel eenvoudig met zo’n handig apparaat. Een bandschuurmachine werkt als een soort rupsband. Deze band van schuurpapier draait rond over twee rollen en schuurt zo de ondergrond op de manier die jij wilt. Welke bandschuurmachine je ook kiest uit ons assortiment, je profiteert altijd van de ideale prijs/kwaliteitverhouding en prima service waar wehkamp om bekend staat!

Kies de bandschuurmachine die bij je past

Wil je het verschil weten tussen het ene product en het andere? Dan zetten we er twee op een rij voor je. Te beginnen met de 1210AA compacte bandschuurmachine van Skil. Hij heeft een vermogen van 650 Watt, waardoor hij krachtig is en je er snel mee kunt schuren. De bandspoorcontrole zorgt voor extra veiligheid en de handige stofzak voorkomt dat al het stof in de rondte vliegt. De bandsnelheid van deze machine is hoog genoeg om grote hoeveelheden hout mee weg te schuren, maar toch is hij heel eenvoudig in de hand te houden door zijn ergonomische en compacte ontwerp. De schuurband verwijder je heel makkelijk dankzij het Clic-systeem en de grote vergrendelknop bovenop maakt het mogelijk dat je hem continu gebruikt. Een ander prachtmodel is de 9911K bandschuurmachine van Makita. Naast een automatische bandloopcorrectie biedt hij je een instelbare bandsnelheid en wordt hij geleverd in een kunststof koffer. Het is een lichte machine (650 Watt) met een kleine bandmaat (76x457). Kies jouw ideale bandschuurmachine!