Slijpmachines

Wat een slijpmachine doet, zal je niet verbazen: slijpen. Als je veel klust, raakt je gereedschap vanzelf een keer bot. Met een slijpmachine zorg jij dat je schaar, beitel of ander gereedschap weer ne ...

0 resultatensorteren op
aanbevolen
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Slijpmachine

Je gereedschap, messen en scharen, daar ben je zuinig op. Daarom zorg je ervoor dat ze wanneer dat nodig is bijgeslepen worden. Een eigen slijpmachine is in dat geval een uitkomst. De ronddraaiende slijpstenen staan dan altijd tot je beschikking om die ene beitel die je nodig hebt extra aan te scherpen. Of die fijne schaar die door het vele knippen toch wel een keer aan een onderhoudsbeurt toe is. Bij wehkamp vind je precies de slijpmachine die je zoekt. Met twee verschillende korreldiktes op de slijpschijven, zodat je kunt kiezen uit grof of fijn slijpen. Ook is de ene schijf gemaakt van harder materiaal dan de andere. Het grappige is dat je met de hardste schijf juist zachtere materialen kunt slijpen en andersom. Het slijpen van een beitel doe je dus met de zachte schijf en de andere gebruik je voor het afbramen van gereedschap. Wat je ook zoekt, als je bij ons een slijpmachine bestelt die helemaal aan jouw wensen voldoet, dan kun je erop vertrouwen dat je profiteert van een ideale prijs/kwaliteitverhouding en van onze optimale service!

Perfecte machine voor slijpen en ander onderhoud

Zoek je een nieuwe slijpmachine? Dan is de GB602 werkbankslijper van Makita misschien wel geschikt voor jou. Vooral voor doorsnee gebruik en onderhoud is dit namelijk een ideale machine. Verlichting zit standaard op dit model en dat geldt ook voor opklapbare oogbeschermingsglazen. In eentje hiervan zit zelfs een vergrootglas, zodat je nog beter kunt zien wat je doet. Om te zorgen dat het materiaal snel afkoelt, is deze slijpmachine ook voorzien van een koelreservoir. Klinkt het als iets voor jou? Bestel hem dan snel en eenvoudig bij ons!