Haakse slijpers

De haakse slijper dankt zijn naam aan het feit dat de slijpschijf haaks op het motorgedeelte staat. Het gereedschap neemt je zwaar zaag- en slijpwerk uit handen en is o.a. ideaal voor het doorslijpen ...

0 resultatensorteren op
aanbevolen
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Haakse slijper

Wil je steen, hout of metaal bewerken? Dan kan dat heel goed met een haakse slijper. De bijzondere manier waarop zijn constructie in elkaar zit, heeft gezorgd voor zijn benaming. De slijpschijf staat hier namelijk haaks op de motor, waar andere apparaten juist een zaagblad hebben dat evenwijdig loopt aan de motor. Je kunt met een haakse slijper heel makkelijk sleuven maken in steen of metalen buizen doorslijpen. Meestal is het grof werk waarvoor je de haakse slijper gebruikt, maar dat ligt ook aan hoe handig je met de machine bent. Wij hebben in ons assortiment varianten beschikbaar van bekende merken als Einhell, Bosch, Makita en Black+Decker. Daar zit dus vast wel iets tussen voor je. Heb je een voorkeur voor een bepaald merk, dan vink je dit gewoon aan in het overzicht aan de linkerkant. Zelfs op basis van je budget kun je voorselecteren. Reken op onze uitstekende service en prijs/kwaliteitverhouding als je jouw nieuwe haakse slijper bestelt!

Het vermogen van je haakse slijper

De haakse slijpers in ons assortiment zijn voorzien van schijven die 125 mm in doorsnee zijn. Het vermogen verschilt per model. Grofweg kun je verwachten dat ze tussen de 850 Watt en 2000 Watt zitten. Hoe hoger het vermogen, des te meer toeren kan de haakse slijper gebruiken om de schijven tegen het te bewerken oppervlak te bewegen. Er zijn verschillende soorten slijpschijven beschikbaar. Bijvoorbeeld speciale varianten om staal of steen door te slijpen, maar ook afbraamschijven die bramen van staal kunnen verwijderen. Waar je jouw haakse slijper ook voor wilt aanschaffen, we wensen je er veel plezier mee!