Schaven, frezen & slijpen

Freesmachines

Met een freesmachine verspaan je materialen als staal, aluminium, kunststof en hout in ingewikkelde vormen als sleuven, gaten en kamers. Wij hebben freesmachines voor je van merken als Black+Decker en ...

1 resultaatsorteren op
aanbevolen

Freesmachines

Wil je hout bewerken? Dan hebben wij de freesmachines waarmee je snel aan de slag kunt. Dit snel roterende gereedschap helpt je om een vorm of profiel te frezen zoals jij dat wilt. Sommige varianten kunnen ook kunststof, aluminium en andere materialen aan, maar dat verschilt per model. Hoe meer ervaring je opdoet met freesmachines, des te ingewikkelder zijn de vormen die je ermee kunt maken. Van simpele gaten tot sleuven en dan steeds een stapje moeilijker. Bij wehkamp vind je diverse freesmachines om direct mee te kunnen werken. Zodra je jouw ideale model hebt gevonden, bestel je hem namelijk heel snel en eenvoudig. Uiteraard kun je daarbij vertrouwen op de prima service en de goede prijs/kwaliteitverhouding waar we om bekend staan!

Vergelijk deze freesmachines eens

Om je een idee te geven van de mogelijkheden, hebben we twee freesmachines uitgelicht uit ons assortiment. Te beginnen met de lichte en eenvoudige Makita RP0900K. Die heeft 900 Watt vermogen en dankzij de snelspanhefboom is hij uitgerust met een eenvoudige diepte-instelling in drie standen. Hij heeft een plunjerdiepte tot 35 mm, een spantang van 8mm en je kunt er ook stofafzuiging aan verbinden. Dit type wordt geleverd met kunststof koffer. Het tweede exemplaar dat we uitlichten is de POF 1400 ACE freesmachine van Bosch. Dit 1400 Watt model staat ook wel bekend als de creatieve doorzetter die zorgt voor ongelooflijke precies en daarnaast bijzonder comfortabel is. Het toerental dat je kiest wordt altijd constant gehouden dankzij het Bosch Constant Electronic systeem. De kwaliteit van het eindresultaat is daardoor optimaal. Je kunt de freesdiepte tot op 1/10 mm precies instellen!