Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? 

Tuin & klussen

Schaven, frezen & slijpen

Moet er ergens wat vanaf? Dan komen de schaafmachines, slijpmachines en freesmachines van merken als Black+Decker, Bosch en Makita goed van pas. Ze zijn bijzonder precies, liggen comfortabel in de hand en zijn oersterk.

sorteren

28 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Schaven, frezen & slijpen

Voor de doe-het-zelver is goed klusgereedschap onmisbaar. Voor iedere klus heb je het juiste gereedschap nodig. Ook gereedschap vind je bij wehkamp. Van schaafmachine tot bovenfrees. Vind het klusgereedschap geschikt voor de klus die jij gaat klaren.

Schaafmachines

Maak een oppervlak echt glad met een schaafmachine. Schaaf een stukje van het huidige oppervlak af, om zo een mooier en gladder resultaat te krijgen. Is je houten tuinmeubel door de regen verweerd? Dan creëer je een tuinmeubel dat er als nieuw uitziet door de verweerde laag hout eraf te schaven en het hout te behandelen met een onderhoudsmiddel.

Freesmachines

Het draait allemaal om detail. Met een freesmachine kan je oppervlakken bewerken en ze de finishing touch geven door er een vorm of sleuf in te maken. Houd er rekening mee dat je de juiste freesmachine aanschaft voor hetgeen je wilt gaan doen. Zo zijn bovenfrezen, maar ook muurfrezen.

Slijpmachines

Om al je klussen goed en soepel te laten verlopen is het van belang dat je gereedschap in goede staat is en blijft. Met een slijpmachine houd je je gereedschap in goede staat door het metaal weer scherp en glad te maken. Met een slijpmachine of haakse slijper kan je verder moeiteloos aan de slag met metaal of steen.

Online bestellen bij wehkamp

Je gereedschap online bestellen bij wehkamp is gemakkelijk en snel. Bepaal zelf of je vooraf, achteraf of gespreid wilt betalen. En bestel je vandaag voor 23:59 uur je nieuwe schaaf-, frees-, of slijp-machine, dan heb je die bijna altijd de volgende dag al gratis thuisbezorgd.