Steigers

Een steiger is niet alleen handig voor grote verbouwingen, ook voor kleine verbouwingen als het verven van de huiskamer is een steiger ideaal! Je hebt genoeg ruimte om je materiaal neer te zetten en d ...

2 resultatensorteren op
aanbevolen

Steigers

Steigers zijn het professionelere werk. We hebben wel meer gereedschap waarmee je op hoogte een klus kunt klaren, maar geen daarvan is zo geschikt voor langdurig op een flinke afstand boven de grond werken als een steiger. Of je nu een echte hobbyklusser bent of een professional, wij hebben steigers waar je prima mee aan de slag kunt. Stabiel en veilig, zolang jij er maar verantwoord mee omgaat. In ons assortiment vind je diverse soorten steigers die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Stuk voor stuk zijn ze eenvoudig op te bouwen en bovendien zijn ze licht van gewicht en compact van formaat. Rolsteigers hebben wieltjes waardoor ze eenvoudig te verplaatsen zijn. Dat is vooral handig als je niet steeds de steiger opnieuw wilt opbouwen als je naar een nieuwe plek moet. Uiteraard hebben we ook die voor je. Met een topmerk als Altrex weet je dat het wel goed zit met de kwaliteit van onze steigers.

Tijdelijk, maar wel stabiel

Of het nu gaat om onderhoud op hoogte (denk aan de dakgoot, bovenste ramen of schoorsteen) of je gaat iets nieuws bouwen: met onze steigers kun je elke klus aan. Hoe hoog je ook moet, je bouwt de steiger gewoon op tot het perfecte niveau. Ook al gaat het om een tijdelijk hulpmiddel, je wilt natuurlijk wel dat je stabiel en veilig kunt werken. Volg daarom altijd de voorschriften op bij het opbouwen van steigers en bij het gebruik ervan. Als je de steigerpijpen en loopplanken goed vastkoppelt en de wielen vastzet voor je erop klimt, kun je vol vertrouwen aan het werk.