Ladders

Een ladder is ideaal voor klussen in en rondom het huis. We hebben ladders van verschillende hoogtes voor je, zodat jij een ladder vindt voor elke klus! Daarnaast zijn ze stevig en stabiel, waardoor j ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Ladders

De dakgoot bladvrij maken, de kozijnen van de bovenste ramen schilderen, het vervangen van een dakpan: het zijn allemaal klussen waarbij ladders goed van pas komen. Omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft, vind je in ons uitgebreide assortiment veel verschillende laddersoorten. Stuk voor stuk zijn ze van topkwaliteit, want je kunt kiezen uit ladders van merken als Altrex en PowerBear. Je klaart de klus dan ook vol vertrouwen!

Kies uit diverse soorten ladders en accessoires

Hoe hoog je ook wilt reiken, wij hebben allerlei ladders voor je. Van vouwladders tot en met telescoopladders en reformladders. Als je een kruising tussen een ladder en een steiger nodig hebt, dan is een vouwladder precies wat je zoekt. Die biedt een horizontaal gedeelte waar je op kunt staan (of zitten, als je dat liever doet). Eventueel kun je er een platform bij aanschaffen dat de ruimte tussen de sporten opvult. Zo kun je veilig en stabiel op het middelste gedeelte van dit soort ladders werken. Telescoopladders kunnen heel compact worden opgeborgen en als je ze nodig hebt, kun je ze uitschuiven als een telescoop. Wil je liever een ladder die vrijstaand gebruikt kan worden? Die hebben we ook. Reformladders noemen we die. Die kun je net als andere soorten gewoon tegen een muur of boom aanzetten, maar ze zijn ook los te gebruiken in een A-vorm, net als keukentrapjes. Naast allerlei soorten ladders hebben we ook accessoires voor je. Denk daarbij aan een ladderbordes of laddercaddy, waarmee je extra bergruimte op hoogte krijgt. Als je wat verder van de muur af wilt werken, kun je daarvoor een muurafhouder aanschaffen. Dat is wel zo veilig en stabiel!