Huishoudtrappen

Een huishoudtrap is ideaal om te gebruiken bij klusjes waar je normaal nét niet bij kan. De bovenkant van de keukenkastjes schoonmaken, de hoekjes van het plafond verven en ga zo maar door: met een hu ...

0 resultatensorteren op
aanbevolen
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Huishoudtrappen

Heb je klusjes in en rondom je huis waarbij je net iets meer lengte nodig hebt? Zoals het lappen van de ramen of schoonmaken van de bovenste plankjes in de keuken? Dan is een huishoudtrap een goede uitkomst. Met de merken Altrex en Excelsior hebben we een mooie collectie die jouw huishoudelijke klussen net even wat makkelijk maken.

Werkplatform of steunbeugel

Voor welke klus je het ook nodig hebt, wehkamp biedt altijd de juiste huishoudtrap. Of je nu op zoek bent naar een simpele huishoudtrap of juist een grote 8-treedstrap. De handige werkplatformen kunnen je helpen als je voor een langere periode op hoogte moet werken. Bijvoorbeeld voor het schilderen van de raamkozijnen. Een aantal huishoudtrappen is voorzien van een steunbeugel, waar een emmer aan bevestigd kan worden. Ideaal voor het lappen van de ramen.

Veiligheid

Een huishoudtrap zorgt voor extra veiligheid en stabiliteit tijdens het uitvoeren van je doe-het-zelfkusjes. De huishoudtrappen zijn voorzien van anti-slipcoating, waardoor je stabieler staat. De huishoudtrappen zijn licht van gewicht en makkelijk inklapbaar, waardoor ze makkelijk op te bergen zijn, maar ook makkelijk te vervoeren.

Garantie

Op alle trappen geldt een garantie van 5 jaar. Dus heb (huishoudelijke) klussen waarbij je net wat lengte tekort komt, bestel dan vandaag nog je huishoudtrap en je hebt hem morgen in huis. De huishoudtrap is eigenlijk een onmisbare hulp in de huishouding.