Ladders, trappen & steigers

Of het nu gaat om een lampje verwisselen of het schilderen van al je buitenmuren. Voor alle grote en kleine klusjes waar je niet bij kan (ook niet als je op je tenen staat): ladders, huishoudtrappen e ...

1 resultaatsorteren op
aanbevolen

Ladders, trappen & steigers

Zodra je boven je hoofd gaat werken, heb je een ladder, trap of steiger nodig. In ons assortiment vind je altijd iets dat helemaal bij jouw wensen en eisen past. Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten producten beschikbaar. Zo kom je vanzelf uit bij het ideale artikel. We hebben namelijk telescoopladders, vouwladders (een kruising tussen een ladder en een steiger) en reformladders voor je. Mocht je dus een horizontaal gedeelte willen waar je op kunt staan of zitten, dan kan dat. Uiteraard is de hoogte ook verschillend per product. Kies uit onze ladders het artikel dat het meest geschikt is voor jouw klus. Supersnel thuisbezorgd! Bovendien kun je de ladder gratis retour sturen als je toch een trap of steiger wilt. Dat is de service van wehkamp.nl!

Van kleine trapjes tot grote steigers

De kleine klusjes, zoals een lamp vervangen of een klein oppervlak bijschilderen, doe je heel eenvoudig met een van onze trappen. Je kunt kiezen uit varianten met vier treden, met zeven treden of iets daartussen. Ook keukentrapjes van een trede of twee hebben we voor je in ons assortiment. Daarmee kun je veilig en stabiel iets uit dat hoge kastje pakken. Wil je de kozijnen op een bovenverdieping schilderen, dan bieden onze steigers uitkomst. We hebben diverse soorten die licht en compact zijn, dus je vindt altijd wat je zoekt. Met of zonder wieltjes, jij mag het zeggen!