Kranen

Wastafelkranen

Pimp je badkamer, met de wastafelkranen van de merken Hansgrohe, Plieger of Grohe en geef jouw badkamer een andere look. Van veel kranen hebben we een complete serie. Dus niet alleen voor je wastafel, maar ook voor je bad en douche, zodat ze samen een mooi geheel vormen. Hier vind je wastafelkranen in alle stijlen om jouw wastafel helemaal af te maken.

5 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Wastafelkranen

Heb je een nieuw huis gekocht of is je badkamer gewoon toe aan vernieuwing? Met kleine veranderingen kun je de badkamer een hele nieuwe look geven. Door details aan te passen als een wastafelkraan creëer je in een handomdraai een andere sfeer. Daarbij is het in verhouding tot een verbouwing heel gemakkelijk en goedkoop. Wat wil je nog meer?

Soorten wastafelkranen

Wastafelkranen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De meeste wastafelkranen zijn te verkrijgen met draaiknoppen of een hendel. Een wastafelkraan met draaiknoppen heeft twee knoppen, een voor koud water, de ander voor warm water. Het voordeel van een kraan met draaiknoppen is dat deze vaak goedkoper zijn, omdat het ontwerp ouder is. Een wastafelkraan met hendel is recenter, maar daardoor ook vaak duurder. Het grote voordeel van een hendel is dat je door te schuiven de temperatuur in een keer verandert. Nog één tip voordat je een keuze maakt, houd rekening met de hoogte van je wastafel. Staat je wastafel los op een badkamermeubel? Kies dan voor een wastafelkraan met hoge uitloop. Deze kranen zijn voorzien van extra lengte.

Stijlvol design

Als je hebt bepaald of je een kraan met hendel of draaiknoppen wilt hebben, dan is het natuurlijk ook belangrijk dat je nieuwe wastafelkraan past bij jouw stijl. Met merken als Grohe, Hansgrohe en Plieger in ons assortiment is er voldoende keuze en altijd wel een geschikte kraan. Je vindt zowel matte, als glanzende kranen in ons assortiment. Een hoge of lage uitloop bepaalt eveneens het uiterlijk van de kraan. En ook hier een tip! Maak eerst op basis van je praktische eisen een selectie. Zo houd je een goede selectie over en kun je de kraan kiezen die jij het mooist vindt, die sowieso voldoet aan je praktische eisen.

Je wastafelkraan online bestellen

Ook je nieuwe wastafelkraan shop je moeiteloos online bij wehkamp. Filter bijvoorbeeld op merk, afwerking of prijs en vind zo de ideale wastafelkraan die past bij jouw stijl. Koop je wastafelkraan bij wehkamp en je kan kiezen voor de dag en het tijdvak waarin jij jouw nieuwe wastafel gratis thuisbezorgd wilt hebben.