Klusaccessoires

Werkbanken

Een werkbank is een ideaal hulpmiddel voor tijdens het klussen. Zo klem je er bijvoorbeeld materiaal tussen, waardoor je het nauwkeurig kunt zagen. Naast zagen gebruik je een werkband ook om te schroe ...

0 resultatensorteren op
aanbevolen
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Werkbanken

Heb je een stabiele plek nodig waar je al je bewerkingen kunt uitvoeren? Kijk dan eens rond tussen de werkbanken in ons assortiment. Daarmee kun je de materialen die je bewerkt vastklemmen om er goed aan te kunnen werken. Wij hebben werkbanken van diverse topmerken voor je, zoals Black & Decker en Keter. Daardoor weet je zeker dat je klust met kwaliteit. Bovendien zijn de meeste varianten makkelijk opvouwbaar, zodat ze ook nog eens ruimtebesparend zijn op momenten dat je ze niet nodig hebt. Zagen, schaven, verven, schroeven of andere werkzaamheden voer je heel eenvoudig uit dankzij je nieuwe werkbank. Kies dus op je gemak het type dat bij je past. Je weet dat je altijd kunt rekenen op de goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende service van wehkamp. Veel plezier gewenst met de aankomende klussen!

De verschillen tussen onze werkbanken

Werkbanken zijn er in alle soorten en maten. Daarom zetten we er eens wat op een rij voor je. Te beginnen met de simpelste variant, de opklapbare werkbank van Erro. Die kun je belasten tot 100 kg, dus voor de lichte klussen is deze geschikt. Het zwaardere werk is wel toevertrouwd aan de Keter Folding Work Table. Binnen enkele seconden zet je hem op en kun je ermee werken. Hij kan tot 180 kg aan en bevat ook twee lijmklemmen van 30 centimeter om je materiaal in te klemmen. Doordat de werkbank gemaakt is van hoogwaardig kunststof gaat hij niet rotten of roesten. Opvouwbare werkbanken besparen je ruimte, zoals de WM825 van Black+Decker. De dubbele klemassen en verstelbare klemplanken met groeven bieden je verhoogde klemkracht en volop mogelijkheden. Ook de verstelbare achterklemplank is erg handig. Zeg het maar: welke werkbank kies jij?