Klusaccessoires

Verlengsnoeren

Een verlengsnoer is eigenlijk in elk huis onmisbaar. Bij ons shop je verlengsnoeren snel en gemakkelijk online! Maar naast losse verlengsnoeren hebben we ook verlengsnoeren in kabelboxen en kabelhaspe ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Verlengsnoeren

Voor veel klussen die je in huis of in de tuin moet doen, is een verlengsnoer een onmisbaar product. Daarmee kun jij precies op de plek waar het jou het beste uitkomt, jouw elektrische apparaten gebruiken. Of gebruik ‘m om alle apparaten die bij jouw televisie horen, eenvoudig via één verlengsnoer van stroom te voorzien.

Diverse lengtes

Bij wehkamp vind je zowel kabelhaspels als verlengsnoeren in verschillende lengtes. Beide bieden je de mogelijkheid om jouw stroomnetwerk te verlengen of uit te breiden. In de shop vind je verlengsnoeren van 10, 20 en 25 meter die beveiligd zijn tegen overbelasting. De kabelhaspels zorgen ervoor dat je verlengsnoer weer netjes wordt opgerold en is daarom makkelijk te gebruiken in en om het huis.

Verlengsnoeren: spatwaterdicht

In onze shop vind je verlengsnoeren die speciaal geschikt zijn voor buiten. De verlengsnoeren van onder andere Smartwares en Neopreen beschikken over de IP44-norm en zijn daarmee spatwaterdicht. De verlengsnoeren hebben uitgerold een maximale wattage van 3500 W. Zorg dus dat je verlengsnoer helemaal is uitgerold om het maximale wattage te behalen. Heb je een verlengsnoer of kabelhaspel gekocht zonder de IP44-norm? Sluit deze dan niet aan in een vochtige ruimte. Dit kan namelijk kortsluiting veroorzaken.

Bestellen

Wil je je verlengsnoer direct in huis hebben? Bestel dan online je verlengsnoeren bij wehkamp. Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen op een tijdstip dat jou uitkomt. Ben je toch niet tevreden? Je mag je bestelling gratis retourneren.