Klusaccessoires

Verfspuiten

Als je de muren verft, wil je natuurlijk niet de banen van de roller zien als de verf gedroogd is. Maar gelukkig is dit makkelijk te voorkomen door een verfspuit te gebruiken. Met verfspuiten verdeel ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Verfspuiten

Als je gaat schilderen en je wilt geen strepen zien maar een optimaal egaal resultaat, dan is het gebruik van een verfspuit een goede optie. Tevens gaat het schilderen zo een stuk sneller en bespaar je ook nog eens veel tijd.

Het gemak van een verfspuit

Het gebruik van een verfspuit is eigenlijk heel simpel, dus geen geknoei met plakkerige verfpotten en dito kwasten. Met een fijnspuitsysteem spuit je heel eenvoudig de verf op alle houtoppervlakken of muren. Zonder strepen en met een egale dekking als resultaat. De verfspuit is instelbaar en makkelijk te hanteren. De draagriem zorgt ervoor dat je deze heel gemakkelijk om je schouder kunt hangen en met de handzame slag / spuitmond wordt elke lastige hoek een eitje en heb je alles in mum van tijd in een frisse kleur gespoten.

Voor elke verfklus

Of je nu wilt lakken, je muur opnieuw een kleurtje wil geven of iets wilt beitsen met een verfspuit is het klusje zo klaar en wordt de verf gelijkmatig verspreid. Zonder knoeien en met de juiste hoeveelheid verf voor het mooiste resultaat. Kies uit de merken Bosch en Black & Decker jouw favoriet. Let wel op het verschil tussen verfspuiten, niet alle verfspuiten zijn zowel geschikt voor binnen en buiten.

Je verfspuit snel in huis

Wanneer je jouw keuze hebt bepaald en bij wehkamp bestelt kun je zelf bepalen wanneer deze bij jou geleverd word. Bestel je ook nog voor 23:59 uur? Dan heb je bijna altijd de verfspuit van jouw keuze morgen al in huis! Zelfs op zaterdag. Toch liever een andere verfspuit? Bij ons heb je veertien dagen bedenktijd, om op je gemak het product te beoordelen.