Klusaccessoires

Verfafbranders

Wil je de picknicktafel een nieuw kleurtje geven? Een verfafbrander is een heteluchtpistool, die je helpt eenvoudig verflagen van hout of metaal te verwijderen. De verfafbrander heeft een constante hi ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Verfafbranders

Voor elke klus is het juiste gereedschap van essentieel belang.

Kies uit verschillende merken

Wil je je tafel, tuinstoel of picknicktafel een ander kleurtje geven? Je kan natuurlijk op de ouderwetse manier de verf afkrabben maar het is natuurlijk veel handiger om gebruik te maken van een verfafbrander. Een verfafbrander is een heteluchtpistool die helpt om verflagen heel eenvoudig van hout of metaal te verwijderen. Een verfafbrander heeft een constante hitteregeling zodat het gereedschap niet kan oververhitten en je veilig kunt klussen. Je kan bij ons kiezen uit verschillende merken zoals Black & Decker, Bosch en Einhell.

Veiligheidstips

Als je gebruikt maakt van een verfbrander hebben we een aantal handige tips die je veiligheid garanderen zodat je met een gerust hart kunt werken.Maak gebruik van een veiligheidsbril die voorkomt dat je schadelijke verfschilfers in je ogen kan krijgen. Draag daarnaast ook handschoenen zodat je handen beschermd zijn tegen de hitte. Zorg tevens voor een goede ventilatie want verhitting van verfdelen kan schadelijke gassen vrij maken. Lees dus eerst ook de gebruiksaanwijzing voor je gaat beginnen en volg deze ook op. Laat de verfafbrander eerst goed afkoelen voordat je hem weer opbergt na gebruik.

Service van wehkamp

Wanneer jij jouw product voor 23:59 uur besteld, heb je je gereedschap morgen al in huis! Ben je overdag niet thuis? Je kunt zelf je bezorgmoment kiezen en het dus ook 's avonds laten bezorgen. Je kunt je bestelling ook bij een DHL parcelshop ophalen.