Klusaccessoires

Meetgereedschap

Moet je nauwkeurig en betrouwbaar een (grote) afstand meten? Dan is een afstandsmeter wat jij zoekt. Bekijk ons complete aanbod meetgereedschap! Naast afstandsmeters hebben we ook materiaaldetectors e ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Meetgereedschap

Door te meten kun jij alle klussen tot in perfectie uitvoeren, want meten is weten! Met meetgereedschap van onder andere Bosch en Stanley meet je afstanden, detecteer je materiaal, elektriciteit en zelfs leidingen. Gedoe met een schuifmaat of ouderwetse waterpas is verleden tijd. Met het juiste meetgereedschap maak je al je klussen een stuk gemakkelijker. Lijkt dit je wat? Ontdek snel ons assortiment meetgereedschap

Van lijnlaser tot afstandmeter

Een kaarsrechte lijn op de muur om je fotolijsten, schilderijen of andere wanddecoratie goed op te kunnen hangen? Dan zit je goed met een lijnlaser. Lijnlasers zijn zelf nivellerend, wat betekent dat het apparaat ervoor zorgt dat de lijn 100% horizontaal en recht is. Een variant op de lijnlaser is de kruislijnlaser. Bij dit meetapparaat heb je zowel een horizontale, als verticale lijn. De lijnen van kruislijnlaser zijn beide apart in te stellen. Wil je niks ophangen maar weten wat de afstand of oppervlakte van bijvoorbeeld je woonkamer? Een laser afstandsmeter helpt je daarmee. Van punt A naar B, je weet binnen no time wat de afstand is of wat de grootte van het oppervlak is. Houd bij het kopen van lijnlasers en afstandsmeters rekening met het bereik van de laser en of deze geleverd wordt met statief en klem zodat je op diverse hoogtes kunt werken.

Detecteren doe je zo

Voordat je een muur doorbreekt kan je door middel van een detector achterhalen welk materiaal er achter de wand zit, maar ook of er leidingen of elektriciteit zitten. Zo weet je precies waar en hoe je te werk kunt gaan. Bedenk bij het kopen van een detector van tevoren wat je wil detecteren. Niet alle detectoren zijn namelijk geschikt voor bepaalde materialen.

Online meetgereedschap kopen

Bij wehkamp kun je vandaag je nieuwe meetgereedschap voor 23:59 uur bestellen en het morgen al in huis hebben. Heb je voorkeur voor een ander dag? Dat is geen probleem! Kies jouw moment en wij komen het gratis bij je thuisbezorgen. Ben je niet helemaal tevreden, dan kun je gratis retourneren.