Klusaccessoires

Kachels

Zoek je een manier om een kamer of ruimte zonder centrale verwarming te verwarmen? Denk dan eens aan een kachel! We hebben kachels voor de woon- of slaapkamer voor je, maar ook kachels voor werkruimte ...

4 resultatensorteren op
aanbevolen

Kachels

Zodra de temperatuur daalt en je geen centrale verwarming in de ruimte hebt, komen kachels heel goed van pas. Bij ons kun je terecht voor allerlei verschillende soorten, dus kies op je gemak de variant die jou het prettigst of meest praktisch lijkt. Uiteraard biedt wehkamp je een optimale prijs/kwaliteitverhouding en je kunt altijd vertrouwen op een snel en eenvoudig bestelproces met volop service. Maak je keuze uit onze kachels en je zit er binnenkort zo warmpjes bij als je zelf wilt!

Allerlei soorten kachels

Heb je een caravan, hobbyruimte of schuur die je wilt verwarmen? Dan is een rolkachel die op gas of stroom werkt daarvoor ideaal. Die rij je overal naartoe. Een ander bekend type is de petroleumkachel. Door deze olievariant te verbranden wordt er warmte geproduceerd. Handig als bijverwarming of in geval van nood. Ook elektrische kachels hebben we voor je in ons assortiment. Dit model lijkt qua uiterlijk en techniek behoorlijk op de reguliere centrale verwarming, met als verschil dat er olie in zit die via elektriciteit verwarmd wordt. Een convectorkachel maakt gebruik van luchtstromen en blaast daardoor warme lucht uit. Een ventilatorkachel doet zijn naam eer aan en blaast door middel van een ventilator warme lucht in de ruimte. Het innovatieve merk Dyson heeft zelfs ventilatorkachels ontwikkeld zonder bladen, zodat de apparaten zeer veilig zijn in het gebruik. Zoals je ziet, zijn er heel veel verschillende soorten kachels waar je uit kunt kiezen. Het is aan jou om te bepalen welke voor jou geschikt is. Selecteer eenvoudig op merk, prijs, soort kachel en aantal jaar garantie. Wij wensen je veel warmte toe.