Klusaccessoires

Gereedschapskoffers

Of je verzamelt je gereedschap door de jaren heen, of je koopt een gereedschapskoffer inclusief gereedschap en bent in één klap klaar. En dan heb je ook nog eens een handige koffer om je gereedschap i ...

0 resultatensorteren op
aanbevolen
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Gereedschapskoffers

Als je regelmatig gaat klussen, dan heb je natuurlijk behoefte aan goed gereedschap. Dat kun je allemaal los kopen, maar je kunt ook een keuze maken uit onze gevulde gereedschapkoffers. Daarmee zet je in één keer een grote stap richting een compleet gereedschapsarsenaal. We hebben verschillende varianten voor je, dus kies op je gemak het exemplaar dat bij je past. Wil je liever alleen een koffer aanschaffen waar je jouw eigen gereedschap in kunt doen? Ook dan hebben we diverse gereedschapskoffers om uit te kiezen. Stuk voor stuk heb je ze snel in huis als je bestelt, wat overigens heel eenvoudig gaat. Daarnaast kun je vertrouwen op de prima service en de goede prijs/kwaliteitverhouding waar wehkamp om bekend staat. Dat klust toch heerlijk?

Diverse soorten gereedschapskoffers

Topmerken als Erro, Stanley en Bahco staan voor je klaar in ons assortiment, zodat je altijd de koffer kiest die bij je past. Zo heeft Bahco er bijvoorbeeld eentje waar een handzaag, klauwhamer, waterpas, rolmaat en timmermanspotlood in zitten. Een prima basisset dus. Voor een losse koffer kun je terecht bij Stanley, dat je een exemplaar biedt met robuuste roestvrij stalen sluitingen, een extra stevig doorlopend scharnier, een ergonomische bimateriaal handgreep en een deksel met antislip en V groef. Je kunt hem zelfs vergrendelen met een hangslot. Zoek je liever iets uit bij de gevulde gereedschapskoffers? De 186-delige versie van Erro bevat allerlei gereedschappen en is daardoor lekker allround. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een gereedschapswagen die je met je mee kunt rijden naar de plek waar je op dat moment werkt. Die heeft MAXX store wel voor je, zoals je in ons assortiment kunt zien. Veel plezier met je nieuwe koffer!