Tuin & klussen

Klusaccessoires

Een goede gereedschapskoffer of assortimentsdoos zorgt ervoor dat je altijd het juiste gereedschap bij de hand hebt. Een werkbank mag bij geen enkele serieuze klusser ontbreken. En aangezien die werkb ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Accessoires voor het klussen

Of het nu gaat om een klein klusje of om een project dat weken duurt, met de juiste accessoires wordt het klussen een stuk leuker. Bovendien kun je daarmee meer werk verzetten in minder tijd. Bijvoorbeeld doordat je altijd weet waar je gereedschap is. In plaats van slingerend door de hele kamer zit elk onderdeel netjes in de koffer. Een verlengsnoer is ook zo’n accessoire waar je eigenlijk niet zonder kunt als je gaat klussen. Zeker in kamers waar (tijdelijk) geen stroom is, komt zo’n nuttige toevoeging goed van pas. Extra bitjes voor je boormachine, een transportroller om spullen op te vervoeren, een stekkerdoos met USB-aansluiting… bij wehkamp vind je de accessoires die het klussen aangenamer maken. Uiteraard kun je daarbij rekenen op onze goede service. Als je toch liever een ander product wilt, dan stuur je de bestelling gratis retour naar ons. Hou je van snelheid, dan vind je het vast heerlijk dat je morgen je accessoires al in huis kunt hebben!

De ideale accessoires

Een werklamp die je net even bij kan schijnen wanneer je dat nodig hebt, een bouwradio die niet moeilijk doet over een beetje stof, elektronische accessoires om de afstand te meten of om leidingen in muren op te sporen: wij hebben het allemaal voor je. Loop eens door ons uitgebreide assortiment en je vindt vanzelf de accessoires die voor jou ideaal zijn bij het klussen. Van een pakje lijmpatronen tot en met een complete gereedschapswagen.